Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
HAHAHA ništa se drugo od vas i nije očekivalo.Lopovi kradete pare članovima sramota.Sram vas bilo, zatvaraj forum sramoto i vrati pare ljudim .
Автоматски споено мислење:

Ne drug ovo ima samo na Iptvpozitive.Nije ni čudo kad pogledaš ko je glavni Admin Traktorista.:D;)

Vidi clan na pozitive nisam, jesam bio u pocetku ali sam napustio kada su poceli sa tim VIP "sekcijama", kao sto sam napustio i druge forume koji su uveli tu "pamet" zvanu "VIP" tako da nemam niti jedan ralzog da ih ja "branim" ali oni pare NIKOME NISU UKRALI. S razlogom se zovu "Donacije". Ko je dao dao je DOBROVOLJNO, nikome nisu uperili pistolj u glavu i trazili pare. Po svemu sudeci koliko vidim tamo je pare jedinu ukrao Banovac, a kad sam pricao za tog lika da je k'o dvorska luda i krpelj koji ne zna nista i place po forumu za Internationalom, svima je bilo smesno.

Na kraju krajeva svi ti clanovi koji su nesto i platili su nesto i dobili, i koliko vidim ne traze clanovi koji su platili "donacije" da im se iste vrate vec to traze "glavesine" sa foruma da se vrate te pare koje su isle preko Banovca, tj njegovog PayPala.

banovac ne daj pare, ajde da ih podelimo :D

Последно уредено:
A zatoa on ekspresno vlegol u SF ViP :pos: ,samo prasanje e.
1.Podmackal nekogo da vleze u Vip ?
2.Debelo platil za da vleze u Vip ?
Prasanje e sega ,doznavme koj e Lilu5(tipicno ime za transgeni osobi,zosto toa go odbral..hmmm sam neka se zaprasa :lolzz:),ce doznaeme i toa :ojeaa:
Sleduvaat vozbudlivi denovi,sega u akcija :свиркам:

Banovac ili mariofk vrati nam novce koje si zadrzao za sebe od clanova iptvpozitive,dobio si poruku i na sf forumu vrati nam nase novce od donacija,ti novci nisu tvoji vec od clanova pozitive.Apiliram na vip clanove sa SF foruma posto je doticni VIP toga foruma da osude takav cin ovo je presedan.
Ne volim da se eksponiram zbog ovakvih tzv.tračeva na forumima i još od čovjeka kojem sam sve odrađivao takoreći na tacni davao.Evo ovako,sve te moj dsuki donacije su vraćene istog tjedna kada sam napustio dotični forum.Imam slike kao dokaz pa ti evo u prilogu,kao što se zna slika govori 1000 rijeci(i da se smiru ovo lijevi nickovi koji samo cekaju da se naslađivaju na tuđi racun)
ma nemogu vjerovat kako ste dosjetljivi
ja vam fino kao na slici vratim novce 26.01.2020 a vi mi ih vratite 25.02.2020 da me uvalite u "govna"
ovo vam je loš pokusaj
imate rok do 05.03 da mi date paypal adresu gdje da uplatim novce inace ih šaljem djeci u africi jer ne zelim sudjelovati u vašim igricama
1583229823429.png

Последно уредено од модератор:
a, ja mislio da su bayernforever, banovac, mariofk, dsuki, international, panelrazarac ..... jedan te isti lik :D
Автоматски споено мислење:

sp3.png

koliko li je to lista :)

Последно уредено:
Banovac ili mariofk vrati nam novce koje si zadrzao za sebe od clanova iptvpozitive,dobio si poruku i na sf forumu vrati nam nase novce od donacija,ti novci nisu tvoji vec od clanova pozitive.Apiliram na vip clanove sa SF foruma posto je doticni VIP toga foruma da osude takav cin ovo je presedan.
Ne znam čemu tolika frka, preko paypala uvek možeš da opozoveš to što si platio, bez problema.

Decki, imam edna molba i prashanje... Sakam da pushtam stream na tv kanal. Licno moj. Dali nekoj mozhe da me upati kade ima varijanta, preku obs ili neshto slicno da pushtam signal, na odreden server ili rtmp ili http varijanta, ama da ne e youtube ili facebook, da bide nezavisna adresa. Da napomnam, vlc ne mi vrshi rabota, zatoa shto nemam staticna ip adresa. Ima li nekoj shto mozhe da mi pomogne okolu settiranje ili ima vekje nekoja gotova varijanta. Fala mnogu na zainteresiranite za pomosh :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom