Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
HAHAHA ništa se drugo od vas i nije očekivalo.Lopovi kradete pare članovima sramota.Sram vas bilo, zatvaraj forum sramoto i vrati pare ljudim .
Автоматски споено мислење:
Ne drug ovo ima samo na Iptvpozitive.Nije ni čudo kad pogledaš ko je glavni Admin Traktorista.![]()
Ma unosan je to biznisMora da su bili milionski iznosi kada se digla prasina tolika![]()
Obogatices sebanovac ne daj pare, ajde da ih podelimo![]()
Ne volim da se eksponiram zbog ovakvih tzv.tračeva na forumima i još od čovjeka kojem sam sve odrađivao takoreći na tacni davao.Evo ovako,sve te moj dsuki donacije su vraćene istog tjedna kada sam napustio dotični forum.Imam slike kao dokaz pa ti evo u prilogu,kao što se zna slika govori 1000 rijeci(i da se smiru ovo lijevi nickovi koji samo cekaju da se naslađivaju na tuđi racun)Banovac ili mariofk vrati nam novce koje si zadrzao za sebe od clanova iptvpozitive,dobio si poruku i na sf forumu vrati nam nase novce od donacija,ti novci nisu tvoji vec od clanova pozitive.Apiliram na vip clanove sa SF foruma posto je doticni VIP toga foruma da osude takav cin ovo je presedan.
Ne znam čemu tolika frka, preko paypala uvek možeš da opozoveš to što si platio, bez problema.Banovac ili mariofk vrati nam novce koje si zadrzao za sebe od clanova iptvpozitive,dobio si poruku i na sf forumu vrati nam nase novce od donacija,ti novci nisu tvoji vec od clanova pozitive.Apiliram na vip clanove sa SF foruma posto je doticni VIP toga foruma da osude takav cin ovo je presedan.