Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Pozdrav za sve na forumu Imam jedno pitanje, da li je za gledanje ovih iptv listi bitniji download ili upload interneta. Imam adsl 20/1, preko dana je sve super ali uvece imam veliki problem, nemoguce je gledati. A cim se konektujem na komsijin 30/4 sve je super, sve lepo radi.
Bitni je download...valja uveče ti pada net ili još neki drugi se konektuju na tvoj net.

Pozdrav za sve na forumu Imam jedno pitanje, da li je za gledanje ovih iptv listi bitniji download ili upload interneta. Imam adsl 20/1, preko dana je sve super ali uvece imam veliki problem, nemoguce je gledati. A cim se konektujem na komsijin 30/4 sve je super, sve lepo radi.
Neki internet operateri umju i da ometaju iptv

Ako imaš android instaliraj si Fing možeš si provjerit tko ti je sve spojen odnosno koliko uređaja je spojeno na mrežu brzina neta ti se djeli na broj korisnika

Najbolje da se preselis zauvijek kod komsije. Normalno je da navecer steka jer gleda puno ljudi. Jos ako internet nije dobar tako ti je.

• Ми се допаѓа
Reactions: Kuz
Banovac ili mariofk vrati nam novce koje si zadrzao za sebe od clanova iptvpozitive,dobio si poruku i na sf forumu vrati nam nase novce od donacija,ti novci nisu tvoji vec od clanova pozitive.Apiliram na vip clanove sa SF foruma posto je doticni VIP toga foruma da osude takav cin ovo je presedan.

Banovac ili mariofk vrati nam novce koje si zadrzao za sebe od clanova iptvpozitive,dobio si poruku i na sf forumu vrati nam nase novce od donacija,ti novci nisu tvoji vec od clanova pozitive.Apiliram na vip clanove sa SF foruma posto je doticni VIP toga foruma da osude takav cin ovo je presedan.
Ovo ima samo kod nas na balkanu i takve primate u VIP pljacka sramota.

HAHAHA ništa se drugo od vas i nije očekivalo.Lopovi kradete pare članovima sramota.Sram vas bilo, zatvaraj forum sramoto i vrati pare ljudim .
Автоматски споено мислење:

Ovo ima samo kod nas na balkanu i takve primate u VIP pljacka sramota.
Ne drug ovo ima samo na Iptvpozitive.Nije ni čudo kad pogledaš ko je glavni Admin Traktorista.:D;)

Последно уредено:
Još uvijek snage u meni ima
Da novom danu ruke pružam
Sve sam račune platio svoje
I samo sebi još sam dužan.

Dobro vam jutro dobri ljudi.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom