Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
На појачана исхрана е , пикер ќе го прат.Нека ми објасни некој што го држите оној Горан Кузманоски во екипата?
Овие се манекени врска немаат шо значи дресот и амблемот на Пелистер ќе мора папата да го земат да му покажи како треба да се борат повеќе од пола на лето да ги пуштат а тие што знаат пак се во очајна форма тешко ќе пди оваа сезона едино е добро што се враќа публиката и се надевам дека проектот ќе биде долгорочен а за другото ќе видиме има време...
Sent from my CLT-L29 using Tapatalk
Ova platformata e najdobra rabota sho mozese da mu se sluci na bitolskiot sport. Sportot najpoveke stradal od partiite, eve Vardar sho se desava sega...Najpametno kazano bravo! Samo ova poslednoto i mene me interesira od avgust/septemvri so ke se desi so dvata kluboj 1 i 2...
Ако опремата е нарачана до сега требаше веке да виде и поделена бидејки клубовите се споија уште во Декември , а не онаква мизерија како со Металург голманите да бранат со маркери бидејки немаат друг дрес . Термини имаа и пред фузијата но во мометот управата се понаша многу омаловажувачки и подценувачки према екипите од ПелистерОпрема е нарачана нова за двата клуба, напраена е програма за работа со школите, во сите училишни сали се земени термини за сите категори да имат редовни тренинзи. Прашајте ги заре, ќани, кире... дали е поарно или полошо