Мене многу ме интересира, да си стоиш на зборот.Инаку фала ви за тие што ми одговорија, ќе седнам вечер да го навезам, па кога ќе завршам ќе ви пратам па видете вие дали добро сум го средил.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мене многу ме интересира, да си стоиш на зборот.Инаку фала ви за тие што ми одговорија, ќе седнам вечер да го навезам, па кога ќе завршам ќе ви пратам па видете вие дали добро сум го средил.
Па ако сакам да биде нешто од мене ќе мора. Од лежење и дремење по цел ден не бидува човек.Мене многу ме интересира, да си стоиш на зборот.
По еден таб кога почнуваш нов пасос. Барем на факс така правев, а и ден денес кога пишувам некакви трудови истото правилоДали ќе треба да оставам празно место пред првиот збор, бидејки гледам по други другари они на почеток празно место оставале.
И ако треба, по колку (space bar - ови) да оставам?
Веројатно си стиснал shift enter по завршување на линијата која ти е со поголеми спејсови.Инаку како да ги средам тие празните места еве кај делот кај што пишува динамиката за течности за дизајни, кога ќе избришам тоа празното место и кога ќе стиснам space пак се прави огромно празно место.
Не помага. Инаку стистав CTRL + J да го подредам текстот како што треба ама гледам некои од зборовите се со огромен спејсинг.Веројатно си стиснал shift enter по завршување на линијата која ти е со поголеми спејсови.
Постави го курсорот пред почетната буква од редот што е ПО редот со големи спејсови и стисни backspace па стисни enter без shift.
Закачи го документот тука и/или пробај ги овие работиНе помага. Инаку стистав CTRL + J да го подредам текстот како што треба ама гледам некои од зборовите се со огромен спејсинг.
Не се будали од Мајкрософт, таа опција некогаш (иако ретко) е потребна.omg кои будали од microsoft, ај да не ги пцујам
ете толку просто било решението
резултат:
Прегледај го приврзокот 234145
фала иначе
Да, видов убаво. Само дизајнот е изменет он на видеото 2003 има, а јас најновиот, и како што гледаш на сликата се среди.Не се будали од Мајкрософт, таа опција некогаш (иако ретко) е потребна.
А дали прочита што точно штиклира?
Баш тоа како што ти реков дека веројатно ти настанал „проблемот“.
Сега не сум на PC.Не, он на видеото го има 2007.
А ти го имаш 2019, а?
Дај скриншот коа ќе стиснеш account овде
Прегледај го приврзокот 234146
omg кои будали од microsoft, ај да не ги пцујам
ете толку просто било решението
фала иначе
Дечки, успешно ја завршив проектната задача по информатика.
Барам да ми ја оцените од 1 до 10, според ваше мислење и забелешки.
Не ја праќам јавно овде да не заврши за copy - paste. Заинтересирани, ќе ви пратам линк на ПП и пишете го оценувањето и мислењето овде.
Инаку да, лимитот не бил 8 страни, туку околу 12. Ама мојата проектна сосе насловната страна му доаѓа 14. Го прашав класниот ракодовител, и ми кажа дека тоа не е никаков проблем. Можев и по - опширно, и по детално да објаснам, за повеќе игри и да кажам нешто повеќе ама тоа веќе ќе отидеше над лимитот. Вака шибнав што е нај - популарно и hot - topics, што ме привлече мене, и тоа е тоа.
Утре ја предавам, и wish me the best luck!