The Wild Boy
љепотан
- Член од
- 26 декември 2017
- Мислења
- 1.572
- Поени од реакции
- 939
Да, како што кажува насловот правам проектна по информатика за тема: FPS игри (First Person Shooter). Не ве терам да ми ја пишувате, сам ја правам, туку дајте некој предлог што да вметнам да ја нашминкам убаво.
Слушнав максимум 8 страни требало и фонт 12 - ка, така?
Што им е тоа проред 1,5. Гледав на нивниот сајт пишува и дека тоа треба да се запази.
И, дали мора да биде максимум 8 страни или може и помалце?
Фала однапред
Првиот ред да почнам со општо за игри, ќе издвојам дел за FPS игри и ќе почнам со нив. Ќе пишам за нивната историја, како се појавиле, е сега за после ми е малце терсене. Секоја FPS игра си е различна. Дајте малце идеи, предлог некој.
Ако има некој пример да видам отприлика како што. Немора да е баш за ваква тема ама тука негде да биде. Да знам чисто за ориентација.
Слушнав максимум 8 страни требало и фонт 12 - ка, така?
Што им е тоа проред 1,5. Гледав на нивниот сајт пишува и дека тоа треба да се запази.
И, дали мора да биде максимум 8 страни или може и помалце?
Фала однапред
Автоматски споено мислење:
Првиот ред да почнам со општо за игри, ќе издвојам дел за FPS игри и ќе почнам со нив. Ќе пишам за нивната историја, како се појавиле, е сега за после ми е малце терсене. Секоја FPS игра си е различна. Дајте малце идеи, предлог некој.
Ако има некој пример да видам отприлика како што. Немора да е баш за ваква тема ама тука негде да биде. Да знам чисто за ориентација.