На LG ТВ може да се инсталира STB,,Pitanje:Hisense smart tv koji ima vidauu sistem da li moze da dobije stb emu nekako
drug,ne ide,pa ne idePomakni sat na kompu 10 dana unatrag ili instaliraj program RunAsDate i pokreni Zaman unutar njega, ne treba nikakav key.![]()
Ako ti seIma li neko Zaman Now krekovan ili key,ovaj što sam imao istekao probni period.
Ako ti se ne da s time zezeti doniraj autoru 5 USD i dobit ćeš ga od njega. Problem je samo što je vezan za taj kompjuter, ne može na drugi.Pomakni sat na kompu 10 dana unatrag ili instaliraj program RunAsDate i pokreni Zaman unutar njega, ne treba nikakav key.![]()
mora,mara da idedrug,ne ide,pa ne ide
каква е таа листа ,,поточно?дали има начин листа што менува пасс да се гледам преку VLC или SmartIPTV?
од MAC адресакаква е таа листа ,,поточно?
има,,ама в сабота ќе работи))Zlatnabubamara stream ako se ima???
Sent from my JSN-L21 using Tapatalk
тешко дека вака некој ќе те разбере(((од MAC адреса
Нема македонска верзија на Арена...работата е во тоа што еден натпревар(среда) во Србија и Хрватска имаат право да го пренесуваат РТС и ХРТ како порано кај нас МТВ и поради тоа тој натпревар Арена го пренесува за нас наместо МТВ.(исто е и за Босна).Дали се воведе македонска верзија на Arena sport каналите?
Гледајќи ЛШ студио, долу одеше инфо за натпревар на ASMKD.
Еве и слика.
П. С. Доколку ја има некој ако може и сака нека ми пушти линк или портал со Mac адреса. Поздрав.
Nee za vo temava NO.! Koga vekw.ne vrajkaat 1980.....Операторите ќе ги гасат телевизиите ама дали ќе ги гасат и аналогните кои станаа дигитални во јуни 2013 и се емитуваат само преку обична антена и нив ли ќе ги гасат ?
![]()
Враќање во 20 век: Антени повторно на терасите за „скромна“ ТВ програма? - еМагазин
Македонските граѓани ќе треба да ги извадат од подрумите антените за прием на телевизиски сигнал или пак да купат нови доколку во иднина сакаат да ги гледаат програмите на домашните телевизии по најавата на кабелските оператори дека ќе прекинат да реемитуваат програма поради најновите измени на...emagazin.mk