Okej a kako 2 nedeli bila tretirana vo italijanska ustanova,bas koga se znae deka vladee korona virus tamu bez da bide testirana na istiot vo Italija? Nemoguce da ne ja testirale tamu,ja sumljam deka se lecela ona u bolnica u Italija.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Апдејтирај сеПута три рачунај....
И не се 200 околу 160 држави се.
Јас сум тука само за да кажам дека не е точно дека улиците во Милано се празниНе ми е јасно оваа 2 недели имала симптоми, доаѓа од најпогодениот регион во Европа кајшто нема човек по улица да излезе и се кренала така болна СО КОМБЕ за МК. Мислам кој кур резонирање е ова? У комбе може СИДА да фатиш по 10 саати пат не пак ова што се пренесува на трилиони начини. Вака изложи којзнае колку лица на опасност...ај барем одма у болница отишла, не се прошетала малку прво.
Со тоа што малта е мегу првите 5 држави во европа по здраство...
Ако си малтез.
Шала на страна...
Имаат само една државна болница и во неа идат и ќоро и сакато.
Внатре е стварно средено, ама друг е третманот за странците, друг е за малтезите.
Жена ми во соба со уште една кога се пораѓаше, малтежанка...нејзе 10 пати ја проверуваа, жена ми само 2 пати од кој еднаш да ги пратела по меил последните три пеислипа за да знаат дали треба да плаќа или не.
Не е сјајно и не им верувам многу доколку вирусот ептен се прошири.
Земи јади лимони, портокали и мед. Какви гелој какви ц витаминиШто да кажам....некако очекувано ми беше дека и кај нас ќе дојде, дека нема да не заобиколи. И еве за жал денес и ние имаме потврден случај. Е сега со нашево здравство......тоа ми е некако нај критичен момент, како ќе успее да се справи.
Јас откако се појави сезонскиов грип редовно употребувам антисептик гел за раце, пијам Ц витамин од 1000mg и Б комплекс (така правам секоја година).
Сепак мислам да не креваме паника (што е особина на нашиот менталитет), со тоа ништо не се постигнува.
Joke's on them, маркетите ќе бидат веќе празни.
Како сега ќе се справиме со вирусов?
Nema vrska,ministerov vika se lekuvala 2 nedeli vo italijanska ustanova,a ne bila testirana.Abe nema sansi vo italijanska ambulanta da se lecis i da imas simptomi takvi a da ne te testiraat.Јас сум тука само за да кажам дека не е точно дека улиците во Милано се празниточно е дека има намалено движење ама не се празни и иако има луѓе што тепаат кинези дека нели они се криви, напаѓаат болници за да земат гел а има по аптеки, се тепаат за маски а не знаат ни кој треба да ги користи, има и луѓе кои си одат на работа, се шетаат, супермаркетите НЕ СЕ ПРАЗНИ!
и така
П.С. Била тестирана во Италија и резултатите биле негативни
Nema vrska,ministerov vika se lekuvala 2 nedeli vo italijanska ustanova,a ne bila testirana.Abe nema sansi vo italijanska ambulanta da se lecis i da imas simptomi takvi a da ne te testiraat.
Еден од првите заболени во Италија беше скроз без симптоми дур не го однеле директ со брза помош дека му било лошо, друг случај имаше бил на доктор и го пратиле дома. После недела две се влошило и тогаш го тестиралеNema vrska,ministerov vika se lekuvala 2 nedeli vo italijanska ustanova,a ne bila testirana.Abe nema sansi vo italijanska ambulanta da se lecis i da imas simptomi takvi a da ne te testiraat.