Fala za listite i uste nesto,ne gubi vreme so toj "profesor".Da mislim, za Tebe su diogen, tesla i art sjebane liste?????
Gdje si hakeru nisam te prepoznao.
Sad jesu... Ti si se pobrinuo za to.. Majmune...Da mislim, za Tebe su diogen, tesla i art sjebane liste?????
Gdje si hakeru nisam te prepoznao.
Hop cup, poskočiću, drugu curu poljubiću...ljudi ja sam HOPCUP al me niste prepoznali , ne mogu se više pretvarat
Jebo ti Gargic seku u pickicu. Ako nemas seku ne brini mamicu cu da tj jebem jebo te taj tvoj mentor iz skandinavije a i ti njemu jebi i cerku i zenu i majku, isti ste. Prepoznace se taj baja
Послато са SM-G900F помоћу Тапатока
Ja molio ??? Da li je te bar malo sramota? Dobro je da postoje prepiske sa SkajpaZamisli koja je to bolest kad odrastao čovjek moli vlasnika panela da mu šalje slike sa svoje ministre da bi ih lijepio ovdje , hahahahahahahahaha koliko je tom život zanimljiv moš mislit
Eto vidis moguce je.Jbt jeli ovo moguce , koliko prostakluka , vrijedzanja i svega na forumu o iptv-u , jeli moguce da psujemo jedni drugima a nepoznajemo se , da se vrijedzamo na nacionalnoj i svim drugim osnovama samo zbog televizije , za nepovjerovat ! Nama (mislim na Balkan) treba stvarno ukinit sve moguce veze sa normalnim svijetom pa i internet , nazalost zbog pojedinaca jer u sustini nismo svi zlobni !