чудно не пишува дека е онлаин,"Squad" и "Escape from Tarkov" исто но ги најдов малку чудни ми се но ок е се до навиката
симни си cod waw, неа моеш фри онлајн да ја играш или cod 2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
чудно не пишува дека е онлаин,"Squad" и "Escape from Tarkov" исто но ги најдов малку чудни ми се но ок е се до навиката
Ист енџин да, за гејмплеј некако ми се чини побрзо че се одвиваат работите, мислам со Немесис конкретно. Се кладам дека и RE3 че биди GOTY како RE2. Останува римејк да му напрат на RE Code Veronica и RE Outbreak, а за кецот и четворката не ама и за нив сум remake да му напрат. Мислам дека игриви шо че излеза во 2020 како Doom Eternal, Cyberpunk и Dying Light че погоди RE3 зато шо че му биди мн јак конкурент.
Capcom веќе ми се официјално најдобрта гејминг компанија.
За само една година прават римејк на двете омилени мои игри од целиот серијал, а ако троката биде фантастична како двојката а ќе биде (ист енџинг, ист гејмплеј, нема зошто да направат утка) тогаш големо браво за нив![]()
Posle se sho se desi so Kina, ne se nadevaj mnogu.Нешта за кои вреди да се чека: Diablo 4 is official: everything you need to know about the next Diablo
Posle se sho se desi so Kina, ne se nadevaj mnogu.
prebaguvana e, sekoj den novi apdejti ima, taka da ne bi preporacal da se simnuva, imase bag koj cel progres vi go gubi, si igral 4-5 saati i zz, sea valjda sredeno e bar toa ama ja bi pocekal dodeka ja ispeglaat, vaka mi deluva dobro inace.ако е некој по RPG жанрот, играва излезе пред недела дена некаде.