Вашата девојка по професија е доктор уролог

... не знам зошто толку се соживува со улогата да биде женско или да не излаже дека размислува како женско, па пишува заштитнички како женско (во женски род) но едно знам ниедно женско не би рекла никогаш за ниедна жена ...„стара кока добра јуха“ ...интересен приод на мушко! (y)

Си копала по историјава, импресивно. Баеги слободно време имаш за вакви ситничави активности, мислев дека докториве се поангажирани и одговорни. Инаку, јас сум машко колку што си ти медицинско лице, btw. ;)

Треба да се награди ОП-от со фамозниот рачен часовник, каков што го делат на Фемина форумот, за проникливоста и инвентивноста при формулирање на темава која деновиве наиде на масовен одѕив и лавина реакции од страна на нас дикутантиве. Админ-тиму, ако јас лажам - бројките и рејтингот не лажат, да бидеме во чекор со конкурентските форуми!
Една од најголемите неправди на форумов, одкоа сум член. Црно петно во CV-то на Кајгана.

... не знам зошто толку се соживува со улогата да биде женско или да не излаже дека размислува како женско, па пишува заштитнички како женско (во женски род) но едно знам ниедно женско не би рекла никогаш за ниедна жена ...„стара кока добра јуха“ ...интересен приод на мушко! (y)
Затоа што тоа му е само игра и тепање време, дечкото е преинтелигентен и преначитан и поткован со знаење во многу полиња, па од досада на форум дебатира поставувајќи тези во кои ни самиот не е убеден, сигурен во себе дека може подобро да ги изаргументира на останатата форумска публика. која ќе му опонира.

Затоа што тоа му е само игра и тепање време, дечкото е преинтелигентен и преначитан и поткован со знаење во многу полиња, па од досада на форум дебатира поставувајќи тези во кои ни самиот не е убеден, сигурен во себе дека може подобро да ги изаргументира на останатата форумска публика. која ќе му опонира.

"Дечкото" последен пат кога си провери меѓу нозете немаше шлонг. И не сум преинтелигентна, информацииве сами си доаѓаат ако малку позаинтересирано си поставуваш прашања на прашањата и пребаруваш по мрежава. Тажен ти е заклучоков малку.

А досадава ме уби, признавам, одам да се посветам на некои поконструктивни активности.

@Natan 3.0 сликни се меѓу нозе и постирај една сликичка...во спојлер стави ја. И конечно реши ги дилемите, у меѓувреме да направиме една опклада. 1/4 парите ти ќе ги земеш како награда за маката. (y)

Затоа што тоа му е само игра, дечкото е преинтелигентен и преначитан и поткован со знаење во многу полиња, па од досада на форум дебатира поставувајќи тези во кои ни самиот не е убеден, сигурен во себе дека може подобро да ги изаргументира на останатата форумска публика. која ќе му опонира.
@Natan 3.0 ако си машко ја ти и уше двајца треба пиво да пиеме, здружени со сарказам и дада хумор, ако си женско прво Боди пица знае одлична да прави, па после здружени со сарказмот и дада хуморот....

"Дечкото" последен пат кога си провери меѓу нозете немаше шлонг. И не сум преинтелигентна, информацииве сами си доаѓаат ако малку позаинтересирано си поставуваш прашања на прашањата и пребаруваш по мрежава. Тажен ти е заклучоков малку.
Биди што сакаш, небитно. Ај не си преинтелигентна, но си со прилично висок IQ, бива вака?

@Natan 3.0 сликни се меѓу нозе и постирај една сликичка...во спојлер стави ја. И конечно реши ги дилемите, у меѓувреме да направиме една опклада. 1/4 парите ти ќе ги земеш како награда за маката. (y)

Боди, не е баш меѓуножје ама сепак е корпус "деликатес" и рентгенска снимка, чијашто автентичност тешко дека ќе може да ја оспори и еден медицински авторитет од калибарот на @bijons. Се надевам дека it tickles your fancy:

Broken-Heart-Xray.jpg

Боди, не е баш меѓуножје ама сепак е корпус "деликатес" и рентгенска снимка, чијашто автентичност тешко дека ќе може да ја оспори и еден медицински авторитет од калибарот на @bijons. Се надевам дека it tickles your fancy:

Прегледај го приврзокот 234281
Да ги броиме ребрата сега?

Е уште да ја прашаше што е дечко и по професија:pos:
Е сеа зошто ми натураш на мене работи кои впрочем ти сакаш да ги праиш? Мене лично кој што е по професија никогаш не ме занимало/значело, ниту во поглед на избор на друштво, ниту на партнерка.

Прегледај го приврзокот 234281
... нормално РТГ, единствено локацијата на скршеното срце не одговара, тоа е многу подоле кон средина, така да лажно a broken heart does not fascinate me! :neetaka:

... нормално РТГ, единствено локацијата на скршеното срце не одговара, тоа е многу подоле кон средина, така да лажно a broken heart does not fascinate me! :neetaka:

Пфф, медицинари, секогаш толку проклето и фрустрирачки прецизни. Ајде, отидов :motorce:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom