Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

Член од
19 ноември 2019
Мислења
1.116
Поени од реакции
4.204
Ma jok, kakav panel. Netreba mi nikakvi paneli, imam brdo fulssonic kanala koje slabo i gledam, više radi hobija sve ovo.
Ja sam nešto i gledao dok nisam ovog šejtana opet dotakao , sinoć mi na tv-u igra Chelsea - Manchester , ispred mene na laptopu Milan - Torino , a ja polomih nokte i ostah bez očiju udarajući po tabletu ko Sivonja i čitajući iptv forume :D

Член од
31 јануари 2020
Мислења
130
Поени од реакции
89
Ja sam nešto i gledao dok nisam ovog šejtana opet dotakao , sinoć mi na tv-u igra Chelsea - Manchester , ispred mene na laptopu Milan - Torino , a ja polomih nokte i ostah bez očiju udarajući po tabletu ko Sivonja i čitajući iptv forume :D
E o tome ti i pričam, zato što voliš i pratiš sve novitete, ušlo u krv, :) hobi, isto i kod mene, veruj, slabo šta gledam al eto istražujem i pronalazim šta mi treba.

Член од
19 ноември 2019
Мислења
1.116
Поени од реакции
4.204
Dok se čeka nogometna liga prvaka večeras, evo jedna kavica iz bisera podno Biokova-Makarska....
Прегледај го приврзокот 234233
A ti si Makaranin :)
.. koliko sam samo zora docekao u toj sumi Osejavskoj i u diskoteci Opera pocetkom novog milenija .. :) Jedne noci izadjem sa autom skroz gore na vrh , na samu hrid .. nisam ni znao gdje sam dok nije svanulo :)

A kad je svanulo kao u pocetnoj sceni oskarovskog filma " Nicija Zemlja" , umro od straha , auto na samoj litici... :D

Neki barba dosao u blizinu i spustio peskir da se kupa...pitam ga smeta li mu glasna muzika iz auta..kaze on meni :

"A ca me pitas sinko , ako si moga dotirat auto di ga za 50 godina niko nije dotira ca me pitas za muziku " :D

Ziv mi bio, a i u Bebica na rivi je pola jetre ostalo :D

Член од
3 февруари 2020
Мислења
18
Поени од реакции
10
pa ti prodajes, zato kazem sta ce tebi skener ;)
sta prodajem cevape ja sam ti uprincipu angazovao da bi sebi obezbjedio listu a ne da moram moljakat,iscitao sve forume pokusao na sve nacine i nista.Tako da sam odustao niko nece da pomognei na kraju sam shvatio da samo gubim vrjeme.Nego kucnu antenu i gledati sto se moze sa njom i mirna Bosna bar ne gubim vise zivve oko toga

Член од
27 март 2019
Мислења
197
Поени од реакции
275

Kajgana Shop

На врв Bottom