Случај Рекет

• Креатор на темата Креатор на темата Darling
  • Време на започнување Време на започнување
Хмммм....
Србите велат: Појео вук магарца...

Сега, со маршот за правдата ќе го средиме судството, сите криминалци ќе си одговараат.
Кичеец - 3 години затвор;
Боки - 7 години;
Катето - 12 години;
..........
Зајко - доживотно (жалам, нема смртна казна)
...........
Оф, предвреме се разбудив. Што убав сон сонував.

Хмммм....
Србите велат: Појео вук магарца...

Сега, со маршот за правдата ќе го средиме судството, сите криминалци ќе си одговараат.
Кичеец - 3 години затвор;
Боки - 7 години;
Катето - 12 години;
..........
Зајко - доживотно (жалам, нема смртна казна)
...........
Оф, предвреме се разбудив. Што убав сон сонував.
и плус, тие што се невини, нема повеќе да бидат гонети
Наброј ги!

87817444_101043971512349_763030966250766336_n.jpg

па не е крив Зајо што судиите читаат, што ќе напише на својот профил, а некој судии како Кацарска и да не напише ништо, НЕЗАВИСНО му ги читаат мислите :icon_mrgr: ...

:pos: https://makfax.com.mk/makedonija/варошлија-одморот-беше-планиран-од-пр/

Spored Sergej, skapite alista na Boki ne bile kupuvani od nego, tuku bile poklon od dizajnerite
Тоа му е... Никој не зборува веќе ни за Кики ни за Фрики. Остана само да се докаже дека гаќите или чантата на Боки се купени пред случајот Рекет, и да целата работа се заврши во едно големо ништо, пошто секој знае премногу , вечити Mexican stand-off .

Фрики нема ни да ја чепнат, Катица и Боки ќе полежат 2-3 години макс со привилегии во затвор и така сите среќно ќе си живееме во оваа мафијашка држава.

Фрики нема ни да ја чепнат, Катица и Боки ќе полежат 2-3 години макс со привилегии во затвор и така сите среќно ќе си живееме во оваа мафијашка држава.
Нови генерацији, нови бајки/приказни. И така среќно си живееа сите лопови до крајот на својот живот. Засега.

E vaka srce mi se krsi koa gleam drugarstvo kako se rasipuva

-На 2 април лани Орце Камчев се сретнал со тогашниот премиер, Зоран Заев во присуство на бугарски агенти блиски на премиерот на Бугарија, Бојко Борисов и му рекол дека има докази против мене. Дури и го снимал Заев. Знам дека е така и оти рекол “ќе му ебам матер на педерот и на дебелата”. Ден потоа мене ми се јави Заев и побара да ги “разгледаме доказите” рече Боки.

Тој тврди дека Заев му рекол дека бил наљутен на Јанева оти отворила предмет Империја против Сашо Мијалков и Орце Камчев.

-Прашуваше како може Јанева да отвара случај против Камчев кој имал тројца пратеници, а Мијалков и повеќе пратеници кои можат да му донесат гласови за референдумот. Сведок сум дека им се ветуваше на двајцата олеснување во постапката за да влијаат врз пратеници да се изгласа промена на Уставот, рече Боки.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom