M
marsovka
Гостин
видечемо сестро :tv:Нема потреба да глумам. Тоа е што е .. Не сум трпела, не трпам нема ни да трпам ..
видечемо сестро :tv:Нема потреба да глумам. Тоа е што е .. Не сум трпела, не трпам нема ни да трпам ..
Веќе виденовидечемо сестро :tv:
со твои 19 ...Веќе видено
Точно со мои 19 ама мои... имало ситуации и ќе има имало избори и ќе има. Видено сепак ќе ти кажам....со твои 19 ...
а бе ајде...
Уште не си се нашла у ситуации и ситуации(не дај боже)
а бе сите мислат на 19 години дека можат се не дека сум којзнае што постара од тебе али барем глеам што се случува наоколу .Точно со мои 19 ама мои... имало ситуации и ќе има имало избори и ќе има. Видено сепак ќе ти кажам....
Гледам и јас Само различно пристапувам тоа е поентатаа бе сите мислат на 19 години дека можат се не дека сум којзнае што постара од тебе али барем глеам што се случува наоколу .
Ајде ќе видиме
Чисто се сомневамГледам и јас Само различно пристапувам тоа е поентата
Чисто се сомневам
Можеби да поинаку али дали тоа е подобро за тебе тоа ќе видиме
не зборам за сега во овој моментШтом се осеќам добро значи е добро, првиот момент кога нема да се осетам добро ќе се преиспитам
не зборам за сега во овој момент
Зборам за иднина
Сега можеш да си дозволиш такви работи покасно е прашaњето кога цицките ќе ти виснат и кога ќе качиш едно 5 кила и брчки коа ќе почнат да се јавуваат
и кога муабетот ќе ти биде сведен на шпански серии и околу работа, и кога никој више не се врти да те загледа тебе.
Тогаш да видиш колку луѓето стануваат интересни за набљудување , посебно жените
не туку тогаш како да кажам изборот не е преголем а нити убавСакаш да кажеш според сето ова мажот треба да има кеш и да ти плати пластични операции ?
не туку тогаш како да кажам изборот не е преголем а нити убав
ретки се тие кои имале што се вика пристоен избор
А богами да и тоа
пластични операции (како не ми текна уште еден додаток на листата)
Никогаш не викај никогаш
а да не зборам дека понекогаш и џабе ти се пластичните операции кога владее jailbate манијаИзборот е стесен не само поради годините него што и повеќето се зафатени... Ама не значи дека секоја што е во години е со свиснати гради и полна со брчки... Ако не се внимава ќе се стигне до тој стадиум. Постојат козметика, теретани па и пластични операции. Е сега изборот е дали сето тоа ќе си го платиш сам или ќе треба друг да издвои пари место тебе.
сите имаат цена душоЗначи да скратиме, некои жени едноставно си имаат цена, а другите вредност.