- Член од
- 6 септември 2007
- Мислења
- 8.289
- Поени од реакции
- 8.439
На Едвард Нортон ноивот (Motherless Brooklyn) го глеаше некој? Како е?
Добар е IP Man 4 има млатење јако гледај го
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
На Едвард Нортон ноивот (Motherless Brooklyn) го глеаше некој? Како е?

Birds of Prey Fans and Punisher Creator Gerry Conway Blame Film’s Poor Opening on Men and Misogyny
Fans of the new Birds of Prey film have begun to blame its massively disappointing opening weekend solely on the idea that men were misogynists.boundingintocomics.com
Following the disappointing box office numbers for the opening weekend of Birds of Prey, fans of the film have taken to blaming the entirety of ‘men,’ rather than the overall production, for the film’s poor performance.
![]()
Значи не само на филм, туку и надвор од него Ребел Вилсон ја глуми Ребел Вилсон. Тука барем беше смешничка.Не сакам ваџајна хумор, ама далеку поквалитетен хумор од Оскаровскиот
Пааа добро де.@Anon што се смееш, пола ѕвезда повеќе си му дал на Letter![]()

Проблеми со кои пиратите и неколекционирите никогаш нема да се сретнат
Пааа добро де.
На Вич сум му дал 7 на Лајтхаус 6.
Ти викаш Вич бил преценет, а Лајтхаус ти легнал.
Ако Вич ти бил преценет а просечна на ИМДБ е 6.9, ти си му дал, 5?
Ако Лајтхаус ти легнал, си му дал, 8?
Значи ти имаш за Вич 5, jа 7.
Ти имаш за Лајтхаус 8, ја 6.
Ова се големи разлики.
Тоа ми е смешно.
![]()

Саме.Обично филмови под 5 ми се што едвај сум ги изгледал или сум ги прекинал = кец, 6ка не е баш некоја оцена in my book.![]()
Абе, Doctor Sleep никој ли не го гледаше? Ништо не сте пишале во темава. Мене ми беше слаб, слаб, слаб, слаб... се до хотелот каде ептен се оправи. На крај дури и солидна 7 мислам дека заслужи. Да не беше крајот, искрено планирав да го опишам како травестија - еден култен хорор класик го претвориле во Twilight meets Heroes. Ама ко што реков, се потсреди на крај.
First world problemsПроблеми со кои пиратите и неколекционирите никогаш нема да се сретнат