Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Еве јас сега дознавам дека веќе 10 дена како е пуштен по кината... :toe: мислев дека летово ќе има премиера.

Following the disappointing box office numbers for the opening weekend of Birds of Prey, fans of the film have taken to blaming the entirety of ‘men,’ rather than the overall production, for the film’s poor performance.
:lolzz:

Ticket buyers were mostly older males — 54% were men and 65% were over the age of 25 — according to PostTrack surveys.

Шта речи, коју послуку порати..

Не сакам ваџајна хумор, ама далеку поквалитетен хумор од Оскаровскиот

Значи не само на филм, туку и надвор од него Ребел Вилсон ја глуми Ребел Вилсон. Тука барем беше смешничка.

Абе, Doctor Sleep никој ли не го гледаше? Ништо не сте пишале во темава. Мене ми беше слаб, слаб, слаб, слаб... се до хотелот каде ептен се оправи. На крај дури и солидна 7 мислам дека заслужи. Да не беше крајот, искрено планирав да го опишам како травестија - еден култен хорор класик го претвориле во Twilight meets Heroes. Ама ко што реков, се потсреди на крај.

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...
Back
На врв Bottom