Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 28.624
- Поени од реакции
- 59.477
Нема уште.Најди ако можеш Трамонтана-Крудели како го истераа натпреваров.Тоа би било шлагот на вечерва.
Еве го Жанг:
Нема уште.Најди ако можеш Трамонтана-Крудели како го истераа натпреваров.Тоа би било шлагот на вечерва.
Едноставно ништо не ми значи оваа победа ако не се добијат другите натпревари...повеќе не ме ранат дербите против Милан бидејќи ионака редовно ги победваме...едноставно 10 години сме без титула и мора да се атакува all-in , но играта разочарува а таа носи резултат на подолг рок.@Трибиани
Уживај брат вечерва, имаме цела недела да си збориме сериозно и за Лацио и за Наполи.
Поз.
I so Udineze go smeni cel tek na mecot, a i u prv del na sezona koga igrase bese dobar, so Sampa gol dade, so Barsa izgazi na Kampot. I ja sum za da go zememe ali da ja namali platata poso mu e astronomska iako teska rabota ke e toa.Ако намали малце од тоа платата, и ако не се повреди до крајот на сезоната, ја би да го купиме Санчез.
Досега сите натпревари што ги играше, покажа дека може да биде клучен играч и од голема корист за Интер.
Каква само визија за вториот гол имаше.
Nikad ne bi go prodal Vesino, zlato vreden igrac. Ne se buni za nisto, ako e na klupa ok, ako ne igra mnogu pak ok, koga ke vleze 120% dava, dobar e defanzivno i opasen pri prekini u napad. Da, ne e vrven igrac ama si trebaat vakvi u sekoj tim. Baska ima nekoja srekjna zvezda u nego, na sekoj biten mec ili gol dava ili asistira, taka da racunaj utre finale LS ke treba da igrame i ke si treba Vesinatorot.Јас после ваков натпревар одма би барал купец
Vchera ja gledav Genoa-Cagliari i posakav Perin da ni bide iden golman.И да, од следната сезона ќе мора сериозно да размислат за квалитетен втор голман, не смеат вака да се заебаваат со циркузанти како Падели и Берни. Овој Падели е очаен голман, мизерен, никаков, али не е крив сега пошо 3 години нема стапнато меѓу стативи и очекуваме у дерби да брани... Ханда и на пријателски против Лугано брани ебате бељата, не смеат вакви работи да дозволуваат. Барем куповите и небитните утакмици нека ги брани вториот голман, како Адриан во Пул, Ареола во Реал итн итн. Мора еден голман да земеме од оној вториот ешалон солидни голмани, пример Перин или некој таков калибар за да го мења првиот голман, дали Ханда дали некој трет небитно.