- Член од
- 3 мај 2019
- Мислења
- 19.410
- Поени од реакции
- 10.343
И ти му поверува дека му е супер во лудница?
Душичко, на тие луѓе надворешниот свет им е лудница а болницата им е мирниот дом.
И ти му поверува дека му е супер во лудница?
Едно е јасно сите носат маски,особено на работно место.Таму имаш огромен репертоар на маски.
Секоја средина си бара своја маска....и овде е интересна исто претставатаЕдно е јасно сите носат маски,особено на работно место.Таму имаш огромен репертоар на маски.
очигледно е тоа, и боље да ти падне и маската дека си Бред Пит, па да не мислиш дека секоја женска што ти рекла два збора дека сака да легне со тебе.Секоја средина си бара своја маска....и овде е интересна исто претставата
Најголем предизвик е сериозноста во одредени ситуации и глумење на истата хахахахх. Дефинитивно сериозноста на работно место е врв....глумење на шеф е најдолната улога што може да ја има еден човек.....а колку негативни последици има кон продуктивноста тоа е чудо. Имам искуство доста големо како претпоставен..... сум им рекол на сите, у прв момент кога ќе забегам у глумење газда да ме отераат у пм.....за мое добро.
Никакви илузии не одгледувам дека сум некој лепотан и нешто посебно на физички план....што не е случај кога станува збор за паметот што го носам и знаењето што го имам, реална констатација е, не е ништо пренагласено. Тоа што можам да увидам која женска сака да се изебе со мене или со некој друг и тоа уште во првите неколку секунди се должи баш на паметоточигледно е тоа, и боље да ти падне и маската дека си Бред Пит, па да не мислиш дека секоја женска што ти рекла два збора дека сака да легне со тебе.
не значи некој ако изразил интерес за тебе дека сака да те легне. Тоа е неизживеаност, не реална констатација.Никакви илузии не одгледувам дека сум некој лепотан и нешто посебно на физички план....што не е случај кога станува збор за паметот што го носам и знаењето што го имам, реална констатација е, не е ништо пренагласено. Тоа што можам да увидам која женска сака да се изебе со мене или со некој друг и тоа уште во првите неколку секунди се должи баш на паметот
Не дека ти треба нешто посебно памет...жена не може тоа да го сокрие, колку повеќе ќе пробува да го сокрие толку поочигледно ќе изгледа хахаххах
Па од интересот започнува се, па и легнувањето нормално...само се е до времето и трпението, која колку може да издржи или како вицот со кокошката, да заврти уште некој круг околку бунарот..така да, во право е душичко Боди наш, голем мажне значи некој ако изразил интерес за тебе дека сака да те легне. Тоа е неизживеаност, не реална констатација.
Само што боди не врти околу бунарот туку директ внатре се фрла.Па од интересот започнува се, па и легнувањето нормално...само се е до времето и трпението, која колку може да издржи или како вицот со кокошката, да заврти уште некој круг околку бунарот..така да, во право е душичко Боди наш, голем маж
Јас се водам по една проста работа, ако ми го дига курот во моментот значи најверојатно сака да се ебе....што не значи дека ќе го направи тоа. Ако не преземеш нешто околу тоа тогаш си мутав.....и грев ќе те фатине значи некој ако изразил интерес за тебе дека сака да те легне. Тоа е неизживеаност, не реална констатација.
Знаеш како е онаа народната, не клеца тој што е убав туку оној што е упоренСамо што боди не врти околу бунарот туку директ внатре се фрла.
затоа ти се уби од ебање, курот од пичка не го вадишЈас се водам по една проста работа, ако ми го дига курот во моментот значи најверојатно сака да се ебе....што не значи дека ќе го направи тоа. Ако не преземеш нешто околу тоа тогаш си мутав.....и грев ќе те фати
Ако приметам дека има задни намери....било какви, или ако е некое апла курвиче тогаш тоа ми ствара одбивност некако....не ги сакам тие. У принцип не сакам и некоја која апла инсистира....незнам зошто. Многу е битно во какви средини се движиш, и колку имаат избор жените таму...од тоа зависи исходот. На крај на краиштата они бираат во поголем % од случаите
Автоматски споено мислење:
Знаеш како е онаа народната, не клеца тој што е убав туку оној што е упорен
...не важи тоа веќе... мислам сега треба да се има друг услов ...мерцедес или бизнис и најмалку една викендица, дури и надареноста на мушкото доколку ја има не му важи веќе! .... анкета направена онака доброволно и спонтано на актуелната младина! ( е сега има секаде исклучок, ама многу мал процент)Јас се водам по една проста работа, ако ми го дига курот во моментот значи најверојатно сака да се ебе....што не значи дека ќе го направи тоа. Ако не преземеш нешто околу тоа тогаш си мутав.....и грев ќе те фати Ако приметам дека има задни намери....било какви, или ако е некое апла курвиче тогаш тоа ми ствара одбивност некако....не ги сакам тие. У принцип не сакам и некоја која апла инсистира....незнам зошто. Многу е битно во какви средини се движиш, и колку имаат избор жените таму...од тоа зависи исходот. На крај на краиштата они бираат во поголем % од случаите
Автоматски споено мислење:
Знаеш како е онаа народната, не клеца тој што е убав туку оној што е упорен