Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Sve je stvar ukusa a ukusi se razlikuju. Prijeratne Mostarke su slovile za najljepse obucene i dotjerane zene. Splicanke radi mediteranske prehrane i tena. Banjalucanke zbog omjera 7:1. Novosadjanke jer sam ih najvise "isprobao" ;)

Последно уредено:
Последно уредено:
Ako mislis na zene onda su uvjerljivo najljepse:
1. Mostarke
2. Splicanke
3. Banjalucanke
4. Novosadjanke
Zaboravio si Zadranke, vjeruj mi dok se vozis lako slupas auto dok zurlas okolo, provjereno u par navrata! :)

P.S. Nisam iz Zadra ;)

Sve je stvar ukusa a ukusi se razlikuju. Prijeratne Mostarke su slovile za najljepse obucene i dotjerane zene. Splicanke radi mediteranske prehrane i tena. Banjalucanke zbog omjera 7:1. Novosadjanke jer sam ih najvise "isprobao" ;)
Iz iskustva, ti koji se najvise hvale su najmanje i jebali, ti si "isprobao" samo desnicu i levicu.

Послато са SM-G975F помоћу Тапатока

Iz iskustva, ti koji se najvise hvale su najmanje i jebali, ti si "isprobao" samo desnicu i levicu.

Послато са SM-G975F помоћу Тапатока
1. Koga briga za tvoje iskustvo
2. Gdje vidis da sam radio to sto si ti svojim malogradjanskim jezikom napisao ( mislim na ovu neprimjerenu bontonu i kulturi rijec je**li )
3. Isprobati se moze na x nacina ako znas i ako si kreativan. A ako nisi, onda pravac u planine, stado pred sebe i tu ostanes da ne spamas i smetas
LP
Автоматски споено мислење:

Zaboravio si Zadranke, vjeruj mi dok se vozis lako slupas auto dok zurlas okolo, provjereno u par navrata! :)

P.S. Nisam iz Zadra ;)
Da u pravu si. Opcenito Dalmatinke pogotovo ljeti onako preplanule, stiliziranih figura, lijepih manira, ... Ma raj za oci i dusu.

1. Koga briga za tvoje iskustvo
2. Gdje vidis da sam radio to sto si ti svojim malogradjanskim jezikom napisao ( mislim na ovu neprimjerenu bontonu i kulturi rijec je**li )
3. Isprobati se moze na x nacina ako znas i ako si kreativan. A ako nisi, onda pravac u planine, stado pred sebe i tu ostanes da ne spamas i smetas
LP

Da u pravu si. Opcenito Dalmatinke pogotovo ljeti onako preplanule, stiliziranih figura, lijepih manira, ... Ma raj za oci i dusu.
Dalmatinke mozes naci samo u apartmanima (mislim u sezoni odmora)a goste po plazi i u setnji kako kazes "preplanule, stiliziranih figura"

Dalmatinke mozes naci samo u apartmanima (mislim u sezoni odmora)a goste po plazi i u setnji kako kazes "preplanule, stiliziranih figura"
Hehe drug, to ti vrijedi za one dalmatinke preko 5 banki, one moraju raditi to sto rade. Ali zato kcerkice uredno sijede po kaficima i plazama sa manikiranim nokticima i preplanulom kozom, mame zarade za cigarete i sokice, to su one koje si spomenuo, one i ne znaju da su rodjene na moru. ;)

O nekim stvarima se ne govori, o njima se pije ! ;) :) :D

images.jpg

Attachments

• HASIM-KUCUK-HOKI-Pijem-da-je-zaboravim_slika_O_67045703.jpg
    HASIM-KUCUK-HOKI-Pijem-da-je-zaboravim_slika_O_67045703.jpg
    206,5 KB · Прегледи: 218
Последно уредено од модератор:
edit:
linkove su izbrisane po baranje nekih clanova

Последно уредено од модератор:
Moja Nadalina je najlipša žena...............

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom