Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

Член од
24 јули 2016
Мислења
2.456
Поени од реакции
4.009
Sjecam se na ovom kao i na drugim forumima pojedinaca koji su unistavali na 1000 listi dnevno, sad propagiraju kao ne treba javno nijedna lista da se stavlja.
Eto da ne heklamo evo jedna od mene sa 150 kon.
[URL unfurl="true[/URL]
P.S Ako je protiv pravila molio bih administraciju da reaguje.
Da te ne poznam sad bih se bacio sa mosta nevidlivog al posto te znam da si nagli i vec si se dokazao ovdje kao frajer bolje da sutis

Член од
5 мај 2016
Мислења
601
Поени од реакции
2.002
Da te ne poznam sad bih se bacio sa mosta nevidlivog al posto te znam da si nagli i vec si se dokazao ovdje kao frajer bolje da sutis
O cemu ti dsuki???
Nekad sam ti 3 sata objasnjavao kako da povezes ottplayer sa tv a ti sad tako neznam cemu takav komentar hakeru?

Последно уредено:
Член од
24 јули 2016
Мислења
2.456
Поени од реакции
4.009
Ako pratite druge forume pogledajte koliko ima ljudi sto stavljaju mac adrese sada.
Prije su stavljali strimove zar to nebi bilo isto mac ili strim znaci sa nekog servera uzimaju se liste.
Jedino nisam da neko stavi odmah 1000 mac adresa ili strimova.
Ja sam govorio pojedincima da stave par javno a ostale da podjele na PM.
Ali stojim iza toga da svako ima svoje pravo a takodze treba se predrzavati pravila foruma na kojim stavljaju te mac adrese.
Administrator i Moderatori ako stave pravila da se nesmije treba se predzavati pravila.
Mislim da je elmu986 upravu nije tema za heklanje kako kaze vec "internet radio i televizija"
Ako nisam upravu neka moderator izbrise post ili neka meni kaze jacu izbrisati nezelim nikog uvrijediti niti poniziti.
internet radio i televizija -LEGALN0 to je tema

Член од
5 мај 2016
Мислења
601
Поени од реакции
2.002
samo se prisecam kad si iz vipa prikelio sve i svasta ovdje al nisi jedini
Mislis moje liste sto sam ja stavljao u taj vas vip pa dobio ban zbog toga sto vam nisam htjeo reci na koji nacin. Pucaj suplju ovdje ljudima kao da si neki panel razarac kurac palac a u stvari neznas notpad otvoriti.

Член од
24 јули 2016
Мислења
2.456
Поени од реакции
4.009
O cemu ti dsuki???
Nekad sam ti 3 sata objasnjavao kako da povezes ottplayer sa tv a ti sad tako neznam cemu takav komentar hakeru?
Valjda si sanjo nikad nisam taj pleyer koristio i 3 sata nismo na skype proveli sveukopno i ne vjerujem da je ko od koga sta naucio hahhahha,mi smo igrali sah partiju takav je bio nas odnos hhaaahaha jer sam te prekuzio
Автоматски споено мислење:

Mislis moje liste sto sam ja stavljao u taj vas vip pa dobio ban zbog toga sto vam nisam htjeo reci na koji nacin. Pucaj suplju ovdje ljudima kao da si neki panel razarac kurac palac a u stvari neznas notpad otvoriti.
ne nase ,samo se tijesi imas pravo jer si nogu dobio

Член од
11 јануари 2020
Мислења
561
Поени од реакции
4.520
Vidim ovdje se često vode iste rasprave bilo politika ili objava lista.Sve mi više sličite na dole navedenu ustanovu.

e5e76e0d0e3678d0af281375e244d218.eb945d96200480729a314e9b6aad7dce.jpg

Член од
19 декември 2008
Мислења
2.102
Поени од реакции
2.252
Овде сите се +40 минимум!!! некои веќе пензионери......и овдека најдуваат издувен вентил,,,,забава .....

и се, само докажувања,,,,фалење ,,вреаѓање.......препукување......

НА КОЈ ШТО НЕ МУ СЕ ДОПАЃААТ ПРАВИЛАТА
слободно да си седи,,или оди на форумот каде што му одговараат нивните правила,,ако ги има воопшто

Кајгана е огромен форум со секаква тематика...
повеќето овдека ,,во овааа тема интернет радио и телевизија ........доаѓате само заради оваа тема,,
не го пишувате и зборувате македонскиот јазик..не е никаков проблем,дозволено

јавното објавувања на добра листа и мак адреси,,,е очигледно со намера да се уништи,,,,,затоа не е дозоволено.
кога се објавуваат огромни слики билборди,,,,,да се докаже некој канал,,,,или новиот телевизор))))))..ја покриваат цела тема,,,
затоа мора во спојлер!!!!!!

Член од
19 декември 2008
Мислења
2.102
Поени од реакции
2.252
Bas tako, pridruzujem se tvome mišljenju
слободно придружи му се,,,,сега заедно за раче,двајцата, и одете на тој форум ,,не 100 ,,1000 макови да има
еве ти еден бонус

Член од
19 декември 2008
Мислења
2.102
Поени од реакции
2.252
Ajde majke ti ne sramoti bosanski narod i rod
последна опомена @elmu986 и за двајцата,,,престанете со препукување,,,,,,,,,последна опомена пред бан!!!!!!
ако имате расправии имате пораки!!!!
ПОСЛЕДНА ОПОМЕНА!!!!!

Член од
19 ноември 2019
Мислења
1.116
Поени од реакции
4.204
O cemu ti dsuki???
Ovo je komentar godine :D
Автоматски споено мислење:

Nemoj tako . Razarač je svestran , neki dan reklamira se ovdje i kao žigolo ..a meni nešto šuhva što se reklamira ko žigolo na forumu đe žemskinja nema ni za lijeka pa pedala dok je guza netaknuta, ..jebo ti budalu:D

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom