Кајгана собиранка - 07.02.2020 - Лајка (Дебар Маало) 21:00 ч.

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

Кајгана собиранка - 07.02.2020 - Лајка (Дебар Маало) 21:00 ч.

• Вкупно гласачи
    87
Статус
Затворена за нови мислења.
Нишо јас на работа сум во петок до кај 5 и пол дали ќе стигнам прашање е ако не убао да си поминете
Ејј де, успат со Драганче Митрески, специјален гостин. Шоу ќе направиш :icon_mrgr:

Ако не ти дојде другарчето сам не доаѓаш?

Придружете ни се, ве чекаме. ;)
:)
Ќе видам. Никад се немам онака дружено баш со непознати (Познати сте де, ама во реалниот свет мислев).

Планирам да дојдам и да испијам некое пивце, таман после работа, до 10 саат сум. Нема смисла, 15 години сум член на форумов. никад неам дојдено на собиранка.
Ти па најде сега да доаѓаш, најјаките собиранки беа 2007-2009! :pijani:

Баш би сакал да запознаам некои од вас, доколку не заглавам втора смена утре прекувремено, ќе се видиме. У спротивно убаво да си поминете.

Еј ама се мислите и калкулирате. Двајца без тројца ли ќе има? У последен момент ќе одлучите а? Заеби тогаш, ќе идам конечно у Chillin да ги глеам Session.

Еј ама се мислите и калкулирате. Двајца без тројца ли ќе има? У последен момент ќе одлучите а? Заеби тогаш, ќе идам конечно у Chillin да ги глеам Session.
Дои бе :)

ти па се отепа скокање по темава и сеа главен смешко си овде :)
Далеку е плус петок ќе треба од работа дирекно ни јаден ни пиен ни спиен освен ако не ми даде некоја да преспијам кај неа и малку храна да ми даде може и да ме надои ако нема ништо во фрижидер само под тој услов би дошол оти греотичка сум на голем ризик се изложувам,бар да не е за џабе:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom