Страницата е тргната изгледаКоја е Дијана Новак?
Многу ми е познато името и презимето.
Едит: Јака страницава.
Страницата е тргната изгледаКоја е Дијана Новак?
Многу ми е познато името и презимето.
Едит: Јака страницава.
Чудно Војводата Тачи немат Скопско пред него?Прегледај го приврзокот 232495Прегледај го приврзокот 232496Прегледај го приврзокот 232497
Агим Красниќи со Мендух Тачи и Зијадин Села, ако е ослободен Агим и ако овие Дпа врски му се живи се уште, во комбинација со Тоте Ајети би бил јак удар против Шеваљ и Оки, со вадењето на двајцата клучни луѓе на Беланоца ако беа силите 50-50 со помош на Агим веројатно би биле и преку 50 за Беланоца. Инаку нема смисла да се каже дека Грчец-Дуќанџиќ тајфата е напукната или во криза поради ова, сигурно ќе дадат достоен жесток отпор и они.
Prvata slika e slikana vo trend i e stara vo vremeto koga bese mnogu zaletan, vtorata e isto stara, za tretata neznam. Grcec - Dukandzik se mnogu jaki finansiski i spoija mnogu luge mnogu mladi luge za upotreba. Sekako ke ima zestoki presmetkiПрегледај го приврзокот 232495Прегледај го приврзокот 232496Прегледај го приврзокот 232497
Агим Красниќи со Мендух Тачи и Зијадин Села, ако е ослободен Агим и ако овие Дпа врски му се живи се уште, во комбинација со Тоте Ајети би бил јак удар против Шеваљ и Оки, со вадењето на двајцата клучни луѓе на Беланоца ако беа силите 50-50 со помош на Агим веројатно би биле и преку 50 за Беланоца. Инаку нема смисла да се каже дека Грчец-Дуќанџиќ тајфата е напукната или во криза поради ова, сигурно ќе дадат достоен жесток отпор и они.
Па нели се курчеа никој ништо не им може.Страницата е тргната изгледа
Епа да знаеш директоров колкава куќа гради во Штип, најверојатно му снемало пари за еден спрат па шо ќе вади кредити.еве уште еден Амнестиран присилно
добро, овој барем правец во странство ќе оди, а не како оној што наводно прво го утепа Јанушев...
да Али је близок со реисот пошто училиштата се во кондово а братму работи во верските училишта агим му помогна на реисо со сила да ја завземи ивз ивз беа со тачи па сменаја во последно со дуи можда дуи му треба искусен играч за полнење кути пошто агим за изборни не регуларности и падна затвор Али времето ќе покажиПрегледај го приврзокот 232495Прегледај го приврзокот 232496Прегледај го приврзокот 232497
Inaku so napadot vo Palas se pokaza dekaПрегледај го приврзокот 232495Прегледај го приврзокот 232496Прегледај го приврзокот 232497
Najnova vest sto ja lrenesoa mediumite e deka Krasnici ne se vratil od vikend i deka e vo begstvo. Stanuva interesnoPrvata slika e slikana vo trend i e stara vo vremeto koga bese mnogu zaletan, vtorata e isto stara, za tretata neznam. Grcec - Dukandzik se mnogu jaki finansiski i spoija mnogu luge mnogu mladi luge za upotreba. Sekako ke ima zestoki presmetki
А тамн се зачитавмеСтраницата е тргната изгледа
Денес ја скинаа страницата на фб на Јован КукузелШтипското МВР, Инспектор Драган Бато Николов Северџан, замешан е во огромен КРИМИНАЛ.. Десна рака на Дилерот РЕМЗИ во заштита при вршење претрес и други активности. Александар Чурлиновски Северџан, Инспектор во НТШ. Освен инспектор е и (дилер на дрога) Според оперативни сознанија поседува Стан на ул.Широк Дол бр.3 . Станот се користи за криминални активности.. Александар Чурлинов ја врши својата работа, апси, приведува се што му е конкуренција.. Исто така директни заштитници се на Дијана Новак но овде влегува во игра и Началникот на НТШ Влатко Наумов. Директни Дилери кој што растураат Дрога низ Штип под заштита на оваа банда се Влатко викан Владо Хиена, дилер на кокаин по Дискотеки и соработник на Александар Чурлинов. Влатко Наумов Северџан, ја шпионира конкуренцијата и Дилерот Бранко-Буцо Растурач на Дрога по Штипските Казина.. Се појавува и Дилерот Василчо Јорданов растурач на повеќе видови дрога другар на Борче Иванов (Кафеана Чана) Грдовце(Кочанско). Штипските Инспекторчиња кои што ги споменавме се директни извршители на Кривични дела. Голем дел од јавноста и повисоки полициски структури им ја знаат шемата, но често пати и ги пробиваат информациите поради блискоста на погоре наведените лица со Дилерите на Дрога. За истите веќе спомнати лица имаме огромен матееријал на Докази. Истите ќе бидат предадени на вистинското место, а вам Бандо Криминална, НИЕ СМЕ ТИЕ КОИ ШТО ЌЕ ВИ ЗАСТАНАТ НА ПАТОТ!!!!!!
ТикТакТикТак #Штип
Презевмено од ФВ страна Јован Кукузел.
Ви го препорачувам да го следите.
Секој саат има по една бомба
ако има некој од Кочани да пренесе, се збори и дека е приведен. Не е сигурно.Денес ја скинаа страницата на фб на Јован Кукузел
Ako se spoile so Aracinovo znae deka e vo opasnost, izlaganje i vlaganje vo zatvor od vikend e rizik. Znae kolku im se mokjni protivnicite
Многу глуп потег, лежиш 12 од вкупно 15 години ти останува уште само 1/5 која веројатно и ќе биде намалена поради добро однесување и ти бегаш..