да, кога сака да долови сулудни поенти на форум некој , во реалниот живот се шминка за внимание од околината, дали од другарки/колешки, дали од дечко. Шминкање за себе не постои.жена се шминка за себе
да, кога сака да долови сулудни поенти на форум некој , во реалниот живот се шминка за внимание од околината, дали од другарки/колешки, дали од дечко. Шминкање за себе не постои.жена се шминка за себе
Фала шо ми објасна како јас жена, функционирам како жена... Mansplaining.Шминкање за себе не постои
Постои, како не постои. Да ти ја поткрене самодовербата кога не излегуваш од дома и не среќаваш никого. Да си се чуствуваш убаво во своја кожа, тоа е најубавото. Знам дека многу од вас мажите кога сте сами дома ги пробувате шминките на вашите мајки, сестри, сопруги, но и нивните фустани.да, кога сака да долови сулудни поенти на форум некој , во реалниот живот се шминка за внимание од околината, дали од другарки/колешки, дали од дечко. Шминкање за себе не постои.
Ova e najglupoto nesto sto sum go procital na forumov odkoga sum clen.Знам дека многу од вас мажите кога сте сами дома ги пробувате шминките на вашите мајки, сестри, сопруги, но и нивните фустани.
То е кога не си ги читаш сопствените мислења.Ova e najglupoto nesto sto sum go procital na forumov odkoga sum clen.
Sigurno ne se polosi od tvoite.То е кога не си ги читаш сопствените мислења.
Пиле мое, тоа така треба да биде! Ама во практика јали јали 10% го прават тоа! Тонусот се крева кога е друга змија на повидок!Постои, како не постои. Да ти ја поткрене самодовербата кога не излегуваш од дома и не среќаваш никого. Да си се чуствуваш убаво во своја кожа, тоа е најубавото. Знам дека многу од вас мажите кога сте сами дома ги пробувате шминките на вашите мајки, сестри, сопруги, но и нивните фустани.
Poglupo od ova mislenje zdravjeПостои, како не постои. Да ти ја поткрене самодовербата кога не излегуваш од дома и не среќаваш никого. Да си се чуствуваш убаво во своја кожа, тоа е најубавото. Знам дека многу од вас мажите кога сте сами дома ги пробувате шминките на вашите мајки, сестри, сопруги, но и нивните фустани.
Деколте и шминка се за различна публика, не мешај баби и жаби!Ова е битно за темава, зашто не можеме да се сконтаме... ни за деколте ни за шминка....
Ние мажите гледаме цицки и влегуваме у кутијата цицки секс секс цицки
Почнавте ли да контате зашто деколте шминка?
Тоа ти зборам, ти две години не си приметил дека она носи накит, пошто нема цицки и газ.Деколте и шминка се за различна публика, не мешај баби и жаби!
Тутни му на маж добри цицки пред нос, нема да примети дал е шминкана, депилирана, фарбана...
Цицки и газ се за машка публика, шминка, накит и остало е за женска!
Јас две години имам вработена, некна доаѓа жена ми на работа вика види ја оваа колку скап накит и саат има и скап парфем користи!
Јас за две години нит приметив дека има накит и саат нит па што парфем користи, ко нема ич цицки и газ што ќе абам време на глупости
П.С. Не мешам работа и приватен живот, мојт затоа!