Nudes (интимни фотографии / Јавна соба)

chef_cook

._perlous
Член од
25 октомври 2011
Мислења
4.302
Поени од реакции
13.198
Глеањето у цицки го смирува и намалува стресот кај мажот.
Сите мажи гледаат у цицки.
Сите жени знаат дека мажите ги гледаат у цицки.
И јас зјапам у цицки.Се трудам да не бидам ко мањак.Али гледањето добри цицки ме прави да се чувствувам многу пријатно.
И нема фрка ако ти се крене додека зјапаш у цицки и се закључиш у вц да симнеш стрес.
Фрка е да не ти се крене.

Член од
13 јули 2006
Мислења
15.457
Поени од реакции
18.456
Edna rabota me kopka...
Vo Titanik, koga Jack ja crtase Rose gola, dali toa se smeta za nudes? :confused:
Хмммм ова ти е многу, многу комплицирано прашање.
Мислам тоа е нудес, но Џек е уметник.

Но, така почнува да одмотува клопчето, ако Џек е уметник, тогаш и тие што си ги сликаат жените прават уметнички фотографии и се уметници.

Ама со оваа дедукција, ќе стасаме до тоа дека и овие што си го сликаат пенисот и го испраќаат, не се сељаци, туку уметници, а вие жените бришите уметнички фотографии :confused:

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
Хмммм ова ти е многу, многу комплицирано прашање.
Мислам тоа е нудес, но Џек е уметник.

Но, така почнува да одмотува клопчето, ако Џек е уметник, тогаш и тие што си ги сликаат жените прават уметнички фотографии и се уметници.

Ама со оваа дедукција, ќе стасаме до тоа дека и овие што си го сликаат пенисот и го испраќаат, не се сељаци, туку уметници, а вие жените бришите уметнички фотографии :confused:
А што со оние како мене што им е пун телефонот со видеа?
Дали сум јас режисер, продуцент, глумец или нешто трето?:confused:

Член од
13 јули 2006
Мислења
15.457
Поени од реакции
18.456
Ваљда си видео архива, или како се вика звањето што го работи тоа, ако почниш да ги објавуваш ќе станиш Нетфликс :D

Член од
8 јануари 2020
Мислења
806
Поени од реакции
2.020
@EmilijaS

Со @teneke одиме на кафе, ја ко Шерон продолжувам да го шмекам, он почнува мене.

И добивам идеа тоа да му го правам и на премиерот и прецедникот на државата, а Тенеке на жените на позиција.

И полека ја и Тенеке почнуваме да ја водиме државата од сенка, без уопште да спиеме со тие, нивната надеж дека ќе не легнат ќе ги направи наши робови.

А навечер ја и Тенеке вино ќе пиеме додека гледаме вести и ќе се смешкаме дека некој мисли оти Илуминати Масони го водат светот.

Се зарадио тоа што одби кафе со него. :)

Нагоните луѓе, контрола, тоа е главната тема.

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
Ти си модерно машко суштество без девојка и жена;)
Никад не сум бил по мода, а ти викаш најмодерен сум бил :LOL:
Иначе фала за констатацијата.....жени слободен сум....праќајте пораки, по можност и по некоја нудес :love:
Ја не се лутам.....а и од доверба сум, ќе потврдат тука и други.
Автоматски споено мислење:

Имам едно прашање кога сме веќе тука....колку е морално да се објавуваат четови.....дали има некои законски рамки тука и дали треба да има?

Последно уредено:

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.277
Поени од реакции
23.896
Добро бе :)
Претпоставував дека е така, си држиш ниво.

Само ова за извадено деколте, може да биде поопасно од извадени цицки. Мислам на улица може сообраќајка да се случи.

Ко умре татко ми, некаде пред 20 години, одам да објавам некролог во Дневник, тогаш уште се објавуваа такви работи, на шалтерот кај што требаше да платам и оставам податоци, седнала една со големо и бујно деклоте, мене шо да ти кажам, ми се снеможи, се мачиш да и се пулиш во очи, погледот сам ти оди надолу, ваму непријатно татко ми умрен вчера, дали да се пулам во документите, дали во парите, чудо едно што не го згрешив името и презимето на татко ми. Абе се препотив.

Затоа поќе не си се клавам на маки, ако некоја ми ги извај како на послужавник на јавно место, ич не се срамам ќе си гледам ако ме бендисува.
Bidi be pokulturen malce. Ke recis so golemi podocnjaci, ne golemi cicki ;)

Член од
22 јуни 2019
Мислења
924
Поени од реакции
1.432
Да сум женско, по можност да сум ви шефица на работа, цицките кје ги стегнам во отворено деколте, додека пушам на пауза, ако сте тука, димот у фаца ќе ви го дувам, на состанок ќе ве викнам еден по еден и ко Шерон ќе ги преметнам нозете.

Ќе ставам камери во машкото WC и ќе набљудувам дали ќе го исчукате.

Снимката од вашата мастурбација, заедно со копијата од списанието Зона кје ги испратам во Брисел, со молба да почекаат уште некоја деценија со нашето примање.
Daj be prati sliki ne tuka filozofiraj za edukacija se raboti za podobro obrazovanie neli kje ideme u europa??

Член од
8 јануари 2020
Мислења
806
Поени од реакции
2.020
Daj be prati sliki ne tuka filozofiraj za edukacija se raboti za podobro obrazovanie neli kje ideme u europa??
Со такви ко тебе не смееме у Европа, сега не одбија пошто ја секој месец им праќам извештај.

Шо да праам, философ сум.

Кога сме кај едукацијата, еве:

Се вика филоСофира, не филоЗофира.

Член од
12 март 2009
Мислења
20.467
Поени од реакции
16.671
сега ќе испаднат огласи : Стручно чистење на Инбох од Дикови, цена 1 евро по метар должен :cool:

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
Редно е да разберите дека жената не се облеква за мажот да го задоволи, туку себеси.
Дома носиш деколте? Дa погодам, исто така и за себе се шминкаш, right? :)

Член од
7 декември 2019
Мислења
4.633
Поени од реакции
8.205
Редно е да разберите дека жената не се облеква за мажот да го задоволи, туку себеси.
Ова ти нема врска!
Ако си искрена ќе признаеш дека жените се шминкаат и киџурат заради други жени!
Да знаеш дека три дена нема да има женско во близина, нит ќе се капеш нит заби ќе миеш, не па да се стегаш у деколте и да се шминкаш!
На други продавај вакви филоСофии!

EmilijaS

Cat lady
Член од
21 јануари 2016
Мислења
627
Поени од реакции
2.485
Дома носиш деколте? Дa погодам, исто така и за себе се шминкаш, right? :)
Ова ти нема врска!
Ако си искрена ќе признаеш дека жените се шминкаат и киџурат заради други жени!
Да знаеш дека три дена нема да има женско во близина, нит ќе се капеш нит заби ќе миеш, не па да се стегаш у деколте и да се шминкаш!
На други продавај вакви филоСофии!
Значи не можите да не ме замешате мене како личност. :LOL: Јас како јас, сум нерелевантна за муабетот и нема да одговарам лични прашања. Сфаќам дека ви е тешко да прифатите дека жена се шминка за себе и не можите да прифатите дека не знајте поќе за една жена од самата жена. :ROFLMAO: Али нека ви е.

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
Значи не можите да не ме замешате мене како личност. :LOL: Јас како јас, сум нерелевантна за муабетот и нема да одговарам лични прашања. Сфаќам дека ви е тешко да прифатите дека жена се шминка за себе и не можите да прифатите дека не знајте поќе за една жена од самата жена. :ROFLMAO: Али нека ви е.
:icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom