Nudes (интимни фотографии / Јавна соба)

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.348
Поени од реакции
30.708
Или додека добивала внимание од " фраерите " се било во ред и и се пунело егото, ама кога виделе родители, роднини, комшии работодавци тогаш абе ме излажа ме заеба без да знам ме сликал, кога почнал Зоран портирот да и праќа слики од курот се нашла навредена и понижена
Stvarno nejkam da glumam advokat na gjavolot.
I da e najgolema kurva na cel svet, ako im prati sliki na 9 dusi od 10 dusi, i ako 9tiot mu ja pokaze slikata na 10tiot, pak taa ima pravo da se luti, bidejki tie sliki ne bile nameneti za taa 10ta osoba.
Dali opravduvam sho im pratila sliki na 9 dusi - NE.
Dali ima pravo da se buni i da se oseka navredeno i shotiznam - DA.

Me interesira tvoeto mislenje za Zoran portirot, sho ete taka si zima sloboda na zeni da im praka sliki. Dali go osuduvas vaka kako egzibicionizamot na devojkive?

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.742
Поени од реакции
27.741
Me interesira tvoeto mislenje za Zoran portirot, sho ete taka si zima sloboda na zeni da im praka sliki. Dali go osuduvas vaka kako egzibicionizamot na devojkive?
Дали ги осудуваш моите ПОЗНАНИЧКИ кои со фалење и смеа ми кажувале дека добивале dick pics?

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.348
Поени од реакции
30.708
Дали ги осудуваш моите ПОЗНАНИЧКИ кои со фалење и смеа ми кажувале дека добивале dick pics?
Ne postoi zensko sho nema dobieno neposakuvano dick pick.
Dobivanje random dick pick, od tip sho go imam otkacuvano 10 pati i sho od ocajnost mi praka dick pick mi e pateticno. Sekogas posle takva neposakuvana situacija treba da sledi block.
Ne e za falenje, barem mene ne mi e.
Ako ne gi prosirile tie fotografii - ne ne gi osuduvam. Mozebi nekogas e dobro da se spodeli takva informacija bidejki mozebi stanuva zbor za manijak sho treba da se izbegava.

Член од
6 август 2011
Мислења
682
Поени од реакции
1.065
egzibicionizamot na devojkive?
Ете ти го одговорот, на егзебиција се поставува предмет, роба која што ја гледа купувачот и треба да биде продадена.
I da e najgolema kurva na cel svet
Да секој има право да ја знае, пошто ако им се дава на 9 души не значи дека 10тиот треба да ја плати, башка што после ќе ти продава вредности и ќе ти зборува за морал.
Dali ima pravo da se buni i da se oseka navredeno i shotiznam - DA.
Ама воопшто никого не го заболе курот дали таа ќе се лути или нема да се лути, тоа е нејзин проблем нејзини емоции нејзини чувства нејзин избор.
И да ако има секс со 9 души толку има право и 10тиот да и побара секс, а и исто толку имаат право да ја наречат курва, спонзоруша, папируша, опуртунистка, голд дигер итн.
Се фино и лепо спакувано вака жртва до жртва никогаш жена не сноси одговорност за било шо у живот.
Друга работа зборите за сликите, интима доверба итн. Знаеш ли ти колку има по соцјалниве мрежи објави на скриншотови, каде пичкетинава вади пораки ги лепи јавно на ѕид и со "другарките" го праат подоле од гомно соговорникот, и знаеш поради што ? Затоа што ја поканил да излезат, да се видат да отидат на кафе, и нема ама баш ништо вулгарно напишана другата страна. Како се мафта со телефони у друштво каде што нели понежниот пол прави некого подоле од гомно, па разноразни наративи од манијаци, психопати пичке си материне.
Не го бранам јас Зоран само сакам да потенцирам дека ако некоја праќала разголени слики сигурно нема некој да и пише за да разговара за смислата на животот, уметност, култура или за молекуларна хемија.
Автоматски споено мислење:

Ne postoi zensko sho nema dobieno neposakuvano dick pick.
Dobivanje random dick pick, od tip sho go imam otkacuvano 10 pati i sho od ocajnost mi praka dick pick mi e pateticno. Sekogas posle takva neposakuvana situacija treba da sledi block.
Ne e za falenje, barem mene ne mi e.
Ako ne gi prosirile tie fotografii - ne ne gi osuduvam. Mozebi nekogas e dobro da se spodeli takva informacija bidejki mozebi stanuva zbor za manijak sho treba da se izbegava.
Мене од нигде никаде ми има пуштено една такви слики на вибер, ни сум правел некој муабет со неа нити сум флертувал сем за работа и околу работа ништо друго.
11 слики, во брак со деца госпоѓава се надувала и праи глупости, ги избришав.
После некое време се разбра дека на сите колеги им има испраќано експлицитна содржина, еден дури до развод ќе дојдеше ради нејзините слики.

Последно уредено:
Член од
16 декември 2012
Мислења
2.744
Поени од реакции
7.259
Ете ти го одговорот, на егзебиција се поставува предмет, роба која што ја гледа купувачот и треба да биде продадена.

Да секој има право да ја знае, пошто ако им се дава на 9 души не значи дека 10тиот треба да ја плати, башка што после ќе ти продава вредности и ќе ти зборува за морал.

Ама воопшто никого не го заболе курот дали таа ќе се лути или нема да се лути, тоа е нејзин проблем нејзини емоции нејзини чувства нејзин избор.
И да ако има секс со 9 души толку има право и 10тиот да и побара секс, а и исто толку имаат право да ја наречат курва, спонзоруша, папируша, опуртунистка, голд дигер итн.
Се фино и лепо спакувано вака жртва до жртва никогаш жена не сноси одговорност за било шо у живот.
Друга работа зборите за сликите, интима доверба итн. Знаеш ли ти колку има по соцјалниве мрежи објави на скриншотови, каде пичкетинава вади пораки ги лепи јавно на ѕид и со "другарките" го праат подоле од гомно соговорникот, и знаеш поради што ? Затоа што ја поканил да излезат, да се видат да отидат на кафе, и нема ама баш ништо вулгарно напишана другата страна. Како се мафта со телефони у друштво каде што нели понежниот пол прави некого подоле од гомно, па разноразни наративи од манијаци, психопати пичке си материне.
Не го бранам јас Зоран само сакам да потенцирам дека ако некоја праќала разголени слики сигурно нема некој да и пише за да разговара за смислата на животот, уметност, култура или за молекуларна хемија.
Автоматски споено мислење:

Мене од нигде никаде ми има пуштено една такви слики на вибер, ни сум правел некој муабет со неа нити сум флертувал сем за работа и околу работа ништо друго.
После некое време се разбра дека на сите колеги им има испраќано експлицитна содржина, еден дури до развод ќе дојдеше ради нејзините слики.
Зашо си ја избришал? Шо не ја рашири курвата по нетов, моеше и група да напраиш, без да одговараш!

Член од
6 август 2011
Мислења
682
Поени од реакции
1.065
Зашо си ја избришал? Шо не ја рашири курвата по нетов, моеше и група да напраиш, без да одговараш!
Вчера се дозна дека имало нејзини слики во групата, не се секирај ја објавиле :)

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.348
Поени од реакции
30.708
Ne znam iskreno, ne sum takov tip sho poddrzuva i sho objavuva objavuvanje dolen ves (hipoteticki i bukvalno) javno na socijalni mrezi.
Toa se super, megutoa ako nejzinite cicki nikogas ne bile nameneti za 10tiot, ne bile nameneti i toa e, 9tiot ne smeel da mu gi pokaze. Kolku i da zvuci detski, taka e pravedno.
:pos:
Taa da ne ne znaela kako se rakuva viberot, pa reply to all stisnala

Член од
6 август 2011
Мислења
682
Поени од реакции
1.065
Toa se super, megutoa ako nejzinite cicki nikogas ne bile nameneti za 10tiot, ne bile nameneti i toa e, 9tiot ne smeel da mu gi pokaze. Kolku i da zvuci detski, taka e pravedno.

:pos:
Taa da ne ne znaela kako se rakuva viberot, pa reply to all stisnala
ова е нешо као у деколте и цицки можат да ме зјапаат само оние што јас сакам да ме зјапаат, другиве не смеат ако сум ги извадила ачик надвор ? Тоа е само твое мислење, ете на тој што му ги пратила не мислел така, нека иде да му се љути на 9тиот на кој што можда не му потенцирала дека треба да ги видат само тие 9 души а десетиот да биде изоставен :D

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.348
Поени од реакции
30.708
ова е нешо као у деколте и цицки можат да ме зјапаат само оние што јас сакам да ме зјапаат, другиве не смеат ако сум ги извадила ачик надвор ? Тоа е само твое мислење, ете на тој што му ги пратила не мислел така, нека иде да му се љути на 9тиот на кој што можда не му потенцирала дека треба да ги видат само тие 9 души а десетиот да биде изоставен :D
10tiot

Член од
8 јануари 2020
Мислења
806
Поени од реакции
2.020

Да сум женско, по можност да сум ви шефица на работа, цицките кје ги стегнам во отворено деколте, додека пушам на пауза, ако сте тука, димот у фаца ќе ви го дувам, на состанок ќе ве викнам еден по еден и ко Шерон ќе ги преметнам нозете.

Ќе ставам камери во машкото WC и ќе набљудувам дали ќе го исчукате.

Снимката од вашата мастурбација, заедно со копијата од списанието Зона кје ги испратам во Брисел, со молба да почекаат уште некоја деценија со нашето примање.

EmilijaS

Cat lady
Член од
21 јануари 2016
Мислења
627
Поени од реакции
2.485
Да секој има право да го знае, пошто ако им се дава на 9 души не значи дека 10тиот треба да го плати, башка што после ќе ти продава вредности и ќе ти зборува за морал. Ваквите мажи за кур не вредат, само преносители на зарази.

О ти инцелу, 10тиот можи да побара ама не значи дека мора да добие. Чисто оти можи е грд и глуп, а најбитно не ја влечи девојката. Никој тебе секс не ти должи. :smirce:

Содржините ако се непосакувани се многу, многу лоши. Ама си сонсва последици од тоа конкретната особа, а и треба сите кои непобарано и непосакувано бомбардираат со голи слики. Ама сепак мислам дека непосакуваното пуштање слики треба да се реши во полиција, а не со кодошење и ширење слики и лични информации.

Ова ти е исто како сите курој шо ми седат во сандаче, добиени без да сакам. Ама чоек сум, не ги разнесвам иако можам чат да напрам и по големина и ширина да ги презентирам, исто како мажјаците од "Јавна Соба" со име и презиме дури и линк до профилите и лажните дупли профили од кога ќе ги блокирам на првите. Ама пак ќе речам, имам основен морален код. Нешто шо оние од "Јавна Соба" не можат да речат дека го имаат зошто дел од сликите се пуштени само за нивни очи, за бивши партнери.

ова е нешо као у деколте и цицки можат да ме зјапаат само оние што јас сакам да ме зјапаат, другиве не смеат ако сум ги извадила ачик надвор
Не. Во деколте никој не те гледа сем ако не сте во приватен сетинг. Некултурно е да гледаш некој во втори очи, во јавност.

Редно е да разберите дека жената не се облеква за мажот да го задоволи, туку себеси.

Makaron

КЕН ЛИИИИ лиду дибу даут јууууууу !!!!
Член од
16 јули 2014
Мислења
7.612
Поени од реакции
11.740
Што бара темава во Љубов и секс?
Нека се префрли или во Случувања во Македонија или Социјални мрежи.

Член од
13 јули 2006
Мислења
15.457
Поени од реакции
18.456
Не. Во деколте никој не те гледа сем ако не сте во приватен сетинг. Некултурно е да гледаш некој во втори очи, во јавност.

Редно е да разберите дека жената не се облеква за мажот да го задоволи, туку себеси.
Оооооо, ова со цицкиве извадени на јавно место си се заебала. Не само што ќе ги зркам ако се јавно прикажани, туку и ќе ги сликам ако сакам. На јавно место се и ич не ми е гајле дали се за мене извадени или за портирот.

Ќе си мачам јас мозок, ќе се препотувам, ќе одам против мојте хормони, за шо ? За да бидам културен и да не ги гледам јавно извадените цицки :facepalm:

EmilijaS

Cat lady
Член од
21 јануари 2016
Мислења
627
Поени од реакции
2.485
Оооооо, ова со цицкиве извадени на јавно место си се заебала. Не само што ќе ги зркам ако се јавно прикажани, туку и ќе ги сликам ако сакам. На јавно место се и ич не ми е гајле дали се за мене извадени или за портирот.
Не се сомневам дека постојат секакви будали, не мораше да ми потврдуваш дека си еден од нив, не ми е толку важна информација. :LOL:

Kajgana Shop

На врв Bottom