Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Зборат за замена Пакет - Миленкович Блеки.
Блеки е супер млад десен бек, што мислам дека ќе покаже далеку повеќе од Конти моментално. Реално таа позиција ни е многу слаба и мора да се интервенира.
Десен бек и играч до Бенсасер мора да се донесат преодниов рок и да ги опнеме комшиите, дека они нели шампиони ќе биле.

Никаде не видов таква трампа, дека само го сакаат Пакета на позајмица со откуп. Кастровили е исто играч кој ни треба ако веќе Пакета може да се трампа со некој играч од Фиорентина.

Бернардески не е до толку пропаднат играч, а мислам дека ќе се снајде и како RM, само што нема да го пуштат до лето. Во Фиорентина играше и лево. После џабе потрошено време редно е некаде да го покаже талентот.

За Нандез исто се пишува.

Кастровили нема шанси да го дадат сега Фиорентина.
Нандез мезала игра,ако дојде изгледа ке биде замена за Пакета.
@Forza Milan!!! читав Tommaso Pobega добро се покажал до сега во Сериа Б и може да биде нашиот Кастровили.

Може да биде, а може и не.

Коуаме во Фиоентина за 11мил, за нас цената ќе беше 22 мил. :D Моментално повреден и нема да игра до крај на сезона, ама пак 22 год е и голем потенцијал, таман за напад со 2ца напаѓачи ако веќе се планираат играчи за следна сезона и 4-4-2
Ние сме научени после да го бараме за 35 мил.

Овие два дена ќе не поврзат со сите леви бекови.

Milan made an offer for Nacional left back Matias Vina to replace Ricardo Rodriguez. Milan bid was €6.5-7M+20% resale percentage.

Aha sigurno Milenkovic e vreden 50+ ke go dadat za Paqueta.

Kouame mu padna cenata posle povredata sigurno..

Не ви иде Пакета во Фиорентина, он мисли дека е за ПСЖ, за Реал, сигурно е и навреден од понудата ако ја има.

Не ви иде Пакета во Фиорентина, он мисли дека е за ПСЖ, за Реал, сигурно е и навреден од понудата ако ја има.
А тој ни за во Парма не е :)
Ај пошо неам пишано дооолго време да кажам нешто за екипата.
Одбраната колку толку солидна ама неможи толку дупки да има цело време. Ниеден штопер не е стабилен и неможиш да се потприш на него. Ромањоли малку од малку дели, а останатите изгорени да напрат глупост. Тео Ернандез :cuc:. Како успеаа тебе да те убедат да потпишиш во таков мизерен Милан секоја чест. Средината со Бенасер доби на свежина. Знај навремено да проигра и најбитното ретко губи дуели во одбрана. Кастиљехо почна нешто да игра со Пиоли, пред то кога и да влезеше како гладен да играше. Кеси со чизмите добар е за тепање :) , а за напад малку е потешко. Криво ми е за Сусо и Пиатек. Сусо се изгуби во формацијата на претходниот тренер и за него значеше и трансфер. Пиатек како да има страв од конкуренција. Тотално незаинтересиран во текот на нападите, реализацијата катастрофална за напаѓач ама пак мислам дека не треба да си замини оти ќе се остани само на Ибра и Леао. Едниот има 38, другиот е црнец :D
За утакмицата вчера, добиени на сила. Цело прво полувреме доминација и притисок за со една контра која ја истрча штопер се да падни во вода. Голот на Чалханоглу за 2:2 ја реши утакмицата, ги уби психички.

Сусо е изгубен од минатата сезона. Само со Монтела беше добар.

Aha sigurno Milenkovic e vreden 50+ ke go dadat za Paqueta.

Kouame mu padna cenata posle povredata sigurno..
А што Милан нема 10 миљони да им плати и да го даде Пакета ако реши?
Од вакви стручњаци пред време да ти пукне курна жила

А што Милан нема 10 миљони да им плати и да го даде Пакета ако реши?
Од вакви стручњаци пред време да ти пукне курна жила

Ocigledno nema..treses zeleni nikade nema za Milenkovic a i sigurno nema da ide vo Milan koga go baraat dosta drugi timovi..

Piatek i on ke ide oficijalno..vo 2 dena ke treba na brzina da zemat zameni sto e najloso.

Ocigledno nema..treses zeleni nikade nema za Milenkovic a i sigurno nema da ide vo Milan koga go baraat dosta drugi timovi..

Piatek i on ke ide oficijalno..vo 2 dena ke treba na brzina da zemat zameni sto e najloso.
Сигурно нема да оди во Милан дека Блеки е Серхио Рамос.
Требс да му е кејф што ќе игра во Милан и чим еден Бонучи можеше од Јуве да дојде во Милан се треба да ти биде јасно, ама тебе нема да ти биде и уште 100 примери да ти дадам.
Мака ми е да барам од телефон линк за горенаведената ситуација

Milan kako da plakja danok na minatoto so to sho ima tolku osvoeno... nemozi be coek tolku da e maler timot unazad 10 godini gla nemozi da kreni ta od transveri ta od upravi...krivo mie i neznam sho se slucvalo porano so transveri posto go pratam Milan od 2005ta... ama pa zato sega edno asalno zasiluvanje da nemozi da se donesi... vecito na stara slava se vadi Milan...edno 10godini

Газидис наводно забранил да се носат играчи као замени за Пјонтек и Сусо. Еден од попаметните потези негови откако е најплатен ЦЕО во фудбалот.

Боље спречити него лечити.

Нека не носат никого боље отколку да донесат некој полу играч на последниот ден од меркатото, кој така евентуално нека стои, па можда ќе се снајде па да не знаеме што ќе му праиме таму последните денови на август коа ќе се тегнеме со Шарлерои дали сакаат да даат 500 илјади плус за да го купат или демонстративно ќе го прекинеме трансферот.

Лев бек да, затоа што само Ернандез е таму, ама за другиве не мора, нека си седат мирни, доцна е више за било каков паметен и неизбрзан трансфер.

Оваа сезона е и онака многу тешко спаслива, врвот ќе биде да се обезбеди ЛЕ која не сум ни сигурен дека ќе сакаат да ја обезбедат од многу причини, така што, ете има 2-3 деца во онаа мртвата Примавера, Малдини малиот, тој Капани бразилецот што многу го фалеа и уште некој нека изберат со врзани очи, нека ги стаат со дрвава постари и нека трчаат. Можда ќе се погоди некој да пркне малце за да се продае и да се извади јака plusvalenza на лето. И онака нема што да се изгуби, јебеш га.

Последно уредено:
Неможем да ве разберем на овој тим што го имаме, Бернардески да не ви чини.
А и тоа говното ќељаво стаело вето на трампава зашто Бернардески земал 4,5мил евра плата.

Хрк пу, сифилис децата да му добијат на тој што те донесе овде мамицата еврејска да ти ја ебем

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom