Фудбалски/трансфер дискусии

Член од
16 ноември 2007
Мислења
3.641
Поени од реакции
3.266
Шо се дешава со Милан не ми е јасно. Сусо, Родригез, сеа и Пјонтек. Посебно продажбата на последниот не ми е сфатлива, изглеа ќе се потпрат само на Ибра напред.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.763
Поени од реакции
52.740
Овој им е главниот кловн.

:popce:
Не знам како не им е срам уште да го форсираат ова со Вилиан и Барса...

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.900
Шо се дешава со Милан не ми е јасно. Сусо, Родригез, сеа и Пјонтек. Посебно продажбата на последниот не ми е сфатлива, изглеа ќе се потпрат само на Ибра напред.
Леао и Ребич играат со Ибра напред. Родригез го изгуби местото од Тео, а Сусо одамна веќе не игра ништо.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

JUVE_Ultras

Ragazzo della piazza
Член од
22 септември 2010
Мислења
2.451
Поени од реакции
3.968
Што бидна со ова? ... сношти Курзава играше за ПСЖ во купот.
Ништо не бидна, ја стопираа од Јувентус трампава. Можел Де Шиљо да игра и десно,па имало опција да го користат и таму после повредава на Данило. Таков антиталент со две леви не е добар за ниедна позиција, али ај они си знаат.
Пропуштаат шанса да се отарасат од него, а Курзава не може да е никако полош од црепов.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Сите новинари во Англија кои се реонски поделени имаат одлични информации, не е само за Ливерпул, за сите клубови е така, само се губат во реата што ја ствараат овие што се палат за кликови.

Ама ваквиве новинари кои не пуштаат патки за кликови не се интересни и затоа се губат во flashing насловите на Скај :D

Член од
16 ноември 2007
Мислења
3.641
Поени од реакции
3.266
Леао и Ребич играат со Ибра напред. Родригез го изгуби местото од Тео, а Сусо одамна веќе не игра ништо.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Океј, само не сум сигурен колку Леао и Ребич се спремни да го понесат товарот. Можда сепак би им било попаметно да го имаат како опција фо крај на сезоната и Пјонтек. А Ибра е Ибра.

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.680
Поени од реакции
14.561
Лемар демек Баерн го сакаа, Патетико барале 60м или така нешто.

S.L

Желба по титула :D
Член од
1 јули 2013
Мислења
1.995
Поени од реакции
1.415
Lemar i Fekir gi snema od fudbalskava mapa, epten bledo i slabo,a lani Lpool na lekarski go imase Fekir srekja so propadna transferot, a bogami i za Lemar se interesiraa.

Sent from my SM-A530F using Tapatalk

Член од
28 ноември 2009
Мислења
4.874
Поени од реакции
7.111
Арсенал за влакно не им даде 90м на времето, ќе ја намалат цената на лето, за 40м вреди да му се даде втора шанса..

Kajgana Shop

На врв Bottom