Uli Hoeneß
Präsident
- Член од
- 6 август 2010
- Мислења
- 14.414
- Поени од реакции
- 26.413
Шо се дешава со Милан не ми е јасно. Сусо, Родригез, сеа и Пјонтек. Посебно продажбата на последниот не ми е сфатлива, изглеа ќе се потпрат само на Ибра напред.
Леао и Ребич играат со Ибра напред. Родригез го изгуби местото од Тео, а Сусо одамна веќе не игра ништо.Шо се дешава со Милан не ми е јасно. Сусо, Родригез, сеа и Пјонтек. Посебно продажбата на последниот не ми е сфатлива, изглеа ќе се потпрат само на Ибра напред.
Што бидна со ова? ... сношти Курзава играше за ПСЖ во купот.
Ништо не бидна, ја стопираа од Јувентус трампава. Можел Де Шиљо да игра и десно,па имало опција да го користат и таму после повредава на Данило. Таков антиталент со две леви не е добар за ниедна позиција, али ај они си знаат.Што бидна со ова? ... сношти Курзава играше за ПСЖ во купот.
Сите новинари во Англија кои се реонски поделени имаат одлични информации, не е само за Ливерпул, за сите клубови е така, само се губат во реата што ја ствараат овие што се палат за кликови.
Океј, само не сум сигурен колку Леао и Ребич се спремни да го понесат товарот. Можда сепак би им било попаметно да го имаат како опција фо крај на сезоната и Пјонтек. А Ибра е Ибра.Леао и Ребич играат со Ибра напред. Родригез го изгуби местото од Тео, а Сусо одамна веќе не игра ништо.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk