Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Шо се дешава со Милан не ми е јасно. Сусо, Родригез, сеа и Пјонтек. Посебно продажбата на последниот не ми е сфатлива, изглеа ќе се потпрат само на Ибра напред.

Овој им е главниот кловн.

:popce:
Не знам како не им е срам уште да го форсираат ова со Вилиан и Барса...

Шо се дешава со Милан не ми е јасно. Сусо, Родригез, сеа и Пјонтек. Посебно продажбата на последниот не ми е сфатлива, изглеа ќе се потпрат само на Ибра напред.
Леао и Ребич играат со Ибра напред. Родригез го изгуби местото од Тео, а Сусо одамна веќе не игра ништо.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Што бидна со ова? ... сношти Курзава играше за ПСЖ во купот.
Ништо не бидна, ја стопираа од Јувентус трампава. Можел Де Шиљо да игра и десно,па имало опција да го користат и таму после повредава на Данило. Таков антиталент со две леви не е добар за ниедна позиција, али ај они си знаат.
Пропуштаат шанса да се отарасат од него, а Курзава не може да е никако полош од црепов.

Сите новинари во Англија кои се реонски поделени имаат одлични информации, не е само за Ливерпул, за сите клубови е така, само се губат во реата што ја ствараат овие што се палат за кликови.

Ама ваквиве новинари кои не пуштаат патки за кликови не се интересни и затоа се губат во flashing насловите на Скај :D

Леао и Ребич играат со Ибра напред. Родригез го изгуби местото од Тео, а Сусо одамна веќе не игра ништо.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Океј, само не сум сигурен колку Леао и Ребич се спремни да го понесат товарот. Можда сепак би им било попаметно да го имаат како опција фо крај на сезоната и Пјонтек. А Ибра е Ибра.

Лемар демек Баерн го сакаа, Патетико барале 60м или така нешто.

Lemar i Fekir gi snema od fudbalskava mapa, epten bledo i slabo,a lani Lpool na lekarski go imase Fekir srekja so propadna transferot, a bogami i za Lemar se interesiraa.

Sent from my SM-A530F using Tapatalk

Арсенал за влакно не им даде 90м на времето, ќе ја намалат цената на лето, за 40м вреди да му се даде втора шанса..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom