Да, логично е да каснатSamo da vi kazam, Min. za pravda ne gi objavuva vednas ukazite. Zemav udostoverenie na koe mi pisuva deka ukazot bil potpisan na 1vi Noemvri, a pak na sajtot na MP izleze na 28mi ili 29ti Noemvri, taka da cel 1 mesec pokasno.
Околу Месец дена.Дали некој може да ми каже, за колку време одприлика стига одговор од ЦДА - Д'ржавна агенција "Архиви" и Централнијат военен архив – Велико Т'рново
Koga i da e ke dobies odgovor ke si gi baraat parite i ne kazuvaat dali pronasle nesto,odkoga ke platis ke cekas nekolku nedeli i po posta ke dobies izvestuvajne deka ne go pronasle ili ke ja dobies potvrdata deka predokot ti bil bg. vojnik,treba samo da bides strpliv i da cekas,kaj site e razlicno vremeto na cekajne.Дали некој може да ми каже, за колку време одприлика стига одговор од ЦДА - Д'ржавна агенција "Архиви" и Централнијат военен архив – Велико Т'рново
Сите укази освен еден беа потпишани лани, сега само објавени забрзано заради годишниот извештај. Ќе видеме во следните недели дали се максимално ангажирани или пак ќе си играат со нашето трпение.Zaangazirani se maximalno vo novava godina, daj boze da prodolzat taka. Me raduva tempoto so koe rsbotat.
Cestitki na tie so dobija i so srekja na ostanatite.
Ne veruvam mislam dekaСите укази освен еден беа потпишани лани, сега само објавени забрзано заради годишниот извештај. Ќе видеме во следните недели дали се максимално ангажирани или пак ќе си играат со нашето трпение.
Ko so gleam fevruari i mart ke se najdolgi za potpisuvanje, cim tuka ima mn na forumov kojznae uste kolku ima realno..Сите укази освен еден беа потпишани лани, сега само објавени забрзано заради годишниот извештај. Ќе видеме во следните недели дали се максимално ангажирани или пак ќе си играат со нашето трпение.
za zal da,so sto dok bese i koga si odbienSta znaci ovo ? Da li su mi dokumeta odbijena ?
Да, не се приложени сите документи.Sta znaci ovo ? Da li su mi dokumeta odbijena ?