- Член од
- 7 ноември 2019
- Мислења
- 208
- Поени од реакции
- 247
Moze........Desetorici lista sa ex yu na pp.
Moze........Desetorici lista sa ex yu na pp.
Samo ti surfajMozes.. Uzmes pripaid karticu kupiš Internet i surfaš.. Kako će te naći?
Ovo mi je lipo vidit da se liste dile,a da ne moraš molit.Svaka čast kolega gasans.Lipa gesta.Desetorici lista sa ex yu na pp.
king-box.club sta je sa njim ne otvara ni jedan mac
U strahu su velike oci.što ti je Njemačka , strahuje čovjek zbog Kodija , u nas se kralj nakači preko krova na telefonski kabal od kladionice i nabije 20.000 eura hot line računa , kad ga provale on ne odustane već se ovaj put zakači na zgradu pošte u blizini![]()
Ja umjesto VPN-a koristim podrum. Tu me nece traziti.Kakav crni VPN ako hoce da te nadju ljudi koji drze ili ti prodaju vpn moraju da daju sve informacije koje ih zanimaju tako da je VPN cista glupost to znam jer sam i ja u tom sektoru NEMOZES SE SAKRIT AKO TE TRAZE !!!!!!!
Potvrdjujem da radi.
Potvrdjujem da radi.
ti me prepadneš svaki put kad se pojaviš tu s ovom mrtvačkom glavom
Player lep kao bonbona .ti me prepadneš svaki put kad se pojaviš tu s ovom mrtvačkom glavom
kakav je to player kod tebe ?
Stalker player by Serbian forum.ti me prepadneš svaki put kad se pojaviš tu s ovom mrtvačkom glavom
kakav je to player kod tebe ?
Znači, nije za obične smrtnike? Šteta, izgleda tako dobro..Stalker player by Serbian forum.
Ma nidje veze , radi ko i ostali nego mi preseravamo , vazda maloZnači, nije za obične smrtnike? Šteta, izgleda tako dobro..![]()