Деактивиран му е фб, а сликите се избришани. Не ги зачував мислев нема да ги избришат.кој е тој медо? може ли некако да му се види суратот?
За што да одговара? Тие објавуваат такви слики на фб и инста па некој ги споделил во некоја група? Треба да ги судиш тие што се сликале заедно со тие што ги воспитале!Деактивиран му е фб, а сликите се избришани. Не ги зачував мислев нема да ги избришат.
Не знам зошто го кријат оние од женскиот форум тие го имаа објавено, овој треба гол на плоштад да го донесат.
Одвратни се и тој и еден од модераторите на групата.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
За што да одговара? Тие објавуваат такви слики на фб и инста па некој ги споделил во некоја група? Треба да ги судиш тие што се сликале заедно со тие што ги воспитале!
А ти волку загрижен на темава делуваш, изгледа си објавил некоја слика што не треба таму, те чеша газето сеа.Eh vaka fa se zamaravte site za red drugi raboti u nasta drzavicka kolku ke bese poubavo mesto za ziveenje
У реду е Медо...Eh vaka fa se zamaravte site za red drugi raboti u nasta drzavicka kolku ke bese poubavo mesto za ziveenje
Не си речувај ногу хахахаЧовек кога ја чита темава ке си рече дека cencebee е Медо а оној Forza некоја од тие од сликите
У реду е брату хахаха Медолино сум јас апсите ме хахахаУ реду е Медо...