А51 има Amoled екран во комбинација со поголема батерија, чипсетот на 5T е доста подобарЗдраво,
Ми треба совет, се мислам помеѓу Samsung A51 или Huawei Nova 5T.
Од мое лаичко познавање разлика е што Самсунг-от има боље камера, Хуавеи-то има подобар рам. Гледам дека во телеком цената е иста, така да би ценел совет. Секако, доколку имате предлог за телефон до 250 евра, може да споделите.
Благодарам!
Не разбирам што ми кажуваш, толку сум лаик.А51 има Amoled екран во комбинација со поголема батерија, чипсетот на 5T е доста подобар
Sent from my JSN-L21 using Tapatalk
Самсунгот има подобар екран и ќе ти држи повеќе батерија,Не разбирам што ми кажуваш, толку сум лаик.
Па така кажи да му еам, ко на неписмен човек.Самсунгот има подобар екран и ќе ти држи повеќе батерија,
5Т треба да е доста побрз во мултитаскинг, гејминг и тн
Sent from my JSN-L21 using Tapatalk
Нема зошто уживајПа така кажи да му еам, ко на неписмен човек.
Ме заболе мене за гејмање, побитно ми е да ми држи батерија. Благодарам!
G90 е со 730, значајно побрз од 712....
Нема шанси, G90 е најјакпоспор е г90т од 730, а има уфс 2.1, поголема температура, батерија малце поиште троши, нема гкам, едино у повекето игри лодирање е малце побрз, ама од 712 подобар избор секако...
Redmi Note 8 Pro vs Xiaomi MI9T Speed test/PUBG Gaming/Helio G90T vs Snapdragon 730/Redmi K20
Support my channel, buy online with my links ↓Below↓ Tnx :)Use Secret discount coupons Gearbest-http://bit.ly/358TttLUse Secret discount coupons Bangg...www.youtube.com
Прегледај го приврзокот 231144
Прегледај го приврзокот 231145
Има горе рецензија таму де ќе најдеш детално тестирање, XDA и Anandtech се доверлив извор, YouTube послабо.поспор е г90т од 730, а има уфс 2.1, поголема температура, батерија малце поиште троши, нема гкам, едино у повекето игри лодирање е малце побрз, ама од 712 подобар избор секако...
Redmi Note 8 Pro vs Xiaomi MI9T Speed test/PUBG Gaming/Helio G90T vs Snapdragon 730/Redmi K20
Support my channel, buy online with my links ↓Below↓ Tnx :)Use Secret discount coupons Gearbest-http://bit.ly/358TttLUse Secret discount coupons Bangg...www.youtube.com
Прегледај го приврзокот 231144
Прегледај го приврзокот 231145
само бенчмарци имаат, рил тајм слабо?Има горе рецензија таму де ќе најдеш детално тестирање, XDA и Anandtech се доверлив извор, YouTube послабо.
730 ~ G90
Рил тајм ги имам лично тестирано, горе имаш исто така рил тајм тестирање во самата рецензија, ако те мрзи да читаш тоа е друго.само бенчмарци имаат, рил тајм слабо?
730 > g90
zasto bas toj, postar model e , barem note 7 ili 8Xiaomi Redmi Note 6 Pro
Искуства? Добар е?