Pa Sega ke te leazam li ...sramota ....vo prepisot pisuva na primer trajko trjalovski roden taa I taa Godina od maka ta I taa I tatko toj I toj ...vo taa I taa Godina go I'ma smeneto prezimeto od trajko trajkovski vo trajko petkovski ....I vadis I do drugot covek isto prepis I Prema roditeli dolazuvas deka se braca...imase uste nesto pisuvase be se secavam dobroUverenie od maticno pobarav taka mi kaza posrednikot i mi dadoa i nanego pisese deka stanuva zbor za isto lice posto kaj babami go pise edno milevski a vo posmrtnicata jovevski i napisaa vo uverenie deka vo maticnite knigi toj covek se srekava so dve preziminja... Ali za prepis od opstina prvpat slusam
Автоматски споено мислење:
Jas taka napraviv I ete zdravje na 17.02 .2020 God podigam ukazz..pa Sega sto da to kazam Ako sakas veruj Ako skas me Mora's pozdrav tolku of mene...slusaj sekakvi neka te opravaatPa Sega ke te leazam li ...sramota ....vo prepisot pisuva na primer trajko trjalovski roden taa I taa Godina od maka ta I taa I tatko toj I toj ...vo taa I taa Godina go I'ma smeneto prezimeto od trajko trajkovski vo trajko petkovski ....I vadis I do drugot covek isto prepis I Prema roditeli dolazuvas deka se braca...imase uste nesto pisuvase be se secavam dobro
Sega mi tekna deka u prepisot pisuvase koja Godina se ozenil so babami I koja Godina pocinal..seto toa ibavo stoi u prepisot..I jas edvaj go izvadiv prepisot cekav desetina Dena bidejci nikoj od vrabotenite be znaese sto e toa se dodeka ne najdov vrski da otide da I'm objasnu I da mi kopiraat Edna strana od arhivot da mi udrat pecat deka e original copija izdadena of arhivot...Pa Sega ke te leazam li ...sramota ....vo prepisot pisuva na primer trajko trjalovski roden taa I taa Godina od maka ta I taa I tatko toj I toj ...vo taa I taa Godina go I'ma smeneto prezimeto od trajko trajkovski vo trajko petkovski ....I vadis I do drugot covek isto prepis I Prema roditeli dolazuvas deka se braca...imase uste nesto pisuvase be se secavam dobro
Jas taka napraviv I ete zdravje na 17.02 .2020 God podigam ukazz..pa Sega sto da to kazam Ako sakas veruj Ako skas me Mora's pozdrav tolku of mene...slusaj sekakvi neka te opravaat
Последно уредено: