Dette od 15 - 16 godini kreiralo grupa istata stana poznata , nekoja zena tamu vcera napisala za grupata ja osuduva i odma MVR demek se umesuva i na toa dette tolko mu treba si pomislilo ovie ke dojdat kaj mene i ja ugasilo grupata. Nemojte stvarno da pomislite deka MVR se obratilo vo Rusija i gi ima 7000 broja dostapni. Ma nemoj da me jebes.
Dette od 15 - 16 godini kreiralo grupa istata stana poznata , nekoja zena tamu vcera napisala za grupata ja osuduva i odma MVR demek se umesuva i na toa dette tolko mu treba si pomislilo ovie ke dojdat kaj mene i ja ugasilo grupata. Nemojte stvarno da pomislite deka MVR se obratilo vo Rusija i gi ima 7000 broja dostapni. Ma nemoj da me jebes.
Извини направив грешка. Не мислев да ти се обратам со целиот пост туку со 1 дел од тој пост.
Другото општо го зборев, не кон тебе.
Сега во 21 век ако не му дадеш телефон во рака на дете, нема да престане да плаче. Таков беше случајот и со братучетка ми. Не велам дека не треба дете да не се казни и да се остави со телефон, најдобра казна како што ти кажа е одзимање на Телефон, и се сложувам со тоа. И кај братучетка ми имало моменти кога и го одземувале телефонот, ама тоа се практикувало само кога ќе ги изнервирала нејзините или ако ја фателе дека гледала многу глупости. Бидејки мало дете и за да не плаче повеќе и се дозволуваше да гледа, ама со контрола и тоа соодветни видеа, а не нешто не соодветно и така ја навикнаа, па затоа и немаше потреба од толкави казни.
Автоматски споено мислење:
Ако сакаш со казна да завршиш, да ти чукнат полицајци на врата не е проблем одма ќе добиеш линк.
Читај што пишуваат по интернет , денеска и на вести го имаше овој случај.
Автоматски споено мислење:
Ако сакаш со казна да завршиш, да ти чукнат полицајци на врата не е проблем одма ќе добиеш линк.
Читај што пишуваат по интернет , денеска и на вести го имаше овој случај.
Abe daj ne serite veke so fukin vesti i gluposti. Nesum od vcera. Ako znae nekoj da mi pise kako da otvoram neka pise na PP. Inace ne me citiratjte so paranoicni motivi.
Dokolko bevme normalna drzava vo koja pravosudniot sistem funkcionirase kako treba treba da ima kazna. No nie sme vo drzava kade covek za kebapi lezi vo zatvor a kriminalcite si setat slobodno, pa se ke ni stane jasno kolko MVR ke se zamara so slucajo.
Abe daj ne serite veke so fukin vesti i gluposti. Nesum od vcera. Ako znae nekoj da mi pise kako da otvoram neka pise na PP. Inace ne me citiratjte so paranoicni motivi.
ЦЦЦ, а јас пред едно 2-3 недели инсталирам телеграм( има еден колега русин во Канада, води блог на таа апликација) кога ми стига смајли од друг колега! Не ја сфатив реакцијата, сега сфаќам што мислел кутриот
Забеган е нашиов народ дефинитивно! тешко на родителите со деца на ова време!
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.