- Член од
- 4 октомври 2019
- Мислења
- 570
- Поени од реакции
- 1.141
13.02.18 ama jas sum na proverka od vc nad 7 meseciИма ли некој овде како мене со интервју од Февруари 2018 година?
13.02.18 ama jas sum na proverka od vc nad 7 meseciИма ли некој овде како мене со интервју од Февруари 2018 година?
zaedno sme ,i jas kak tebe13.02.18 ama jas sum na proverka od vc nad 7 meseci
Само не се објавени така?Со Укази за 2019 е завршено.
Иако ние не ги гледаме излезни ,се указите кои ни фалеа од 191-201 плус има и указ 203/2019.
Еве мала статистика колку државјансрва се потпишани за последниот период вклучени во укази од 181-203 :
Прегледај го приврзокот 230387
Не!Само не се објавени така?
Pale mislam deka gresis...ima prepiski od 2018...megjutoa na forumov Nikon ne se izjasni so ukaz od 2018 ....taka da ne se objaveni...plus toa imam info licno za mene deka vo sekoj moment treba ukaz megjutoa nema nisto I uste Edna's se e igra na srekja ,,taka da dragi natprevaruvaci vi posakuvam se najdobro vo igrata na srekja( Bugarsko Drzavjanstvo) sekoe dobro....se izmoriv vekjeНе!
Објавени се сите,само што претежно не се преку амбадада и ние неможе да ги видиме.
Сега чекаме укази од 2020,со надеж дека нема да се успори темпото повторно.
Сигурно нема да споделувам статистики од податоци со кои не располагам.Pale mislam deka gresis...ima prepiski od 2018...megjutoa na forumov Nikon ne se izjasni so ukaz od 2018 ....taka da ne se objaveni...plus toa imam info licno za mene deka vo sekoj moment treba ukaz megjutoa nema nisto I uste Edna's se e igra na srekja ,,taka da dragi natprevaruvaci vi posakuvam se najdobro vo igrata na srekja( Bugarsko Drzavjanstvo) sekoe dobro....se izmoriv vekje
Znacit otpagat to so vikase deka se potpisani do april a ne se objaveni. Ustvari se skoknati pola fevruar i cel mart ?Не!
Објавени се сите,само што претежно не се преку амбадада и ние неможе да ги видиме.
Сега чекаме укази од 2020,со надеж дека нема да се успори темпото повторно.
Za vazni lica se vaga pasos i za eden den,sigurno nikoj ne misli deka Kamcev ili Lubco Georgievski cekale 5 g za bugarski pasos.Сигурно нема да споделувам статистики од податоци со кои не располагам.
Еве ти еден пример кој е преку амбасада,каде што секој може да провери дали е така 3706/2018 преписка, и е потпишан во Указ 197 а не е споделен овде на форумов ,бидејќи во указите од 191 до 201 нема ниту еден Македонец ниту Србин,странци се ......
Образувана преписка N:3706/2018/13.03.2018 г. Вашата преписка е вклјучена в Указ 197 от 2019 год. Можете да резервирате час, за да получите удостоверението си лично. Можете да направите нова резервација само ако сте пропуснали п'рвата резервација.
Автоматски споено мислење:
Прегледај го приврзокот 230389
Уште мислам дека преписките се потпишани,само што не се објвени,и тие ќе бидат вклучени во укази од 2020.Znacit otpagat to so vikase deka se potpisani do april a ne se objaveni. Ustvari se skoknati pola fevruar i cel mart ?
Хахахахахааха ИСТО !!!Pale mislam deka gresis...ima prepiski od 2018...megjutoa na forumov Nikon ne se izjasni so ukaz od 2018 ....taka da ne se objaveni...plus toa imam info licno za mene deka vo sekoj moment treba ukaz megjutoa nema nisto I uste Edna's se e igra na srekja ,,taka da dragi natprevaruvaci vi posakuvam se najdobro vo igrata na srekja( Bugarsko Drzavjanstvo) sekoe dobro....se izmoriv vekje
Да треба,само што ние што правиме некоја анализа немаме пристап до преписките кои се преку Софија,затоа што тие се со пин.А овие преку амбасада ги гледаме само со произволни избран број и проверуваем дали е потпишано или не.Zar ne bi trebalo kome god da je potpisano bude objavljeno na sajtu bes obzira dali je preko ambasada ili u sofiji??
Da se soglasuvam so tebe ,ne sporam deka imas verodostojni informacii,toa sakav da go kazam ...deka 2019 ima potpisani I ne se objaveni I za Nas Makedonci...e sega 2020 ke vidime Kako Sto rekov Drzavna Lotarija na R.BugarijaУште мислам дека преписките се потпишани,само што не се објвени,и тие ќе бидат вклучени во укази од 2020.
Погоре наведениот одговор беше за указите за кои мислевме дека не се објавени,всушност биле објавени указите со број од 191/2019 до 201/2019 .....