Sad sam je ubacio ali pise blocked. PozdravImaš PM
Sad sam je ubacio ali pise blocked. PozdravImaš PM
Izgleda da i na tom serveru ima neki đavo. Na šahbazu učita kanale, ali nema slike. Vjerovatno je tu geoblock. Tako je na nekoliko MAC adresa...Sad sam je ubacio ali pise blocked. Pozdrav
Ako imas za mene jednu . Unapred zahvalan.......Izgleda da i na tom serveru ima neki đavo. Na šahbazu učita kanale, ali nema slike. Vjerovatno je tu geoblock. Tako je na nekoliko MAC adresa...
A nije neka lista... Eto ti jedan bolji u PM
Imas PM!Ako imas za mene jednu . Unapred zahvalan.......![]()
Sad imaš dvije...Ako imas za mene jednu . Unapred zahvalan.......![]()
Tesko prijatelju, scart ulaz na tvom tv je analogni a hdmi izlaz na boxu je digitalni. Postoje konvertori za takve stvari ali vjeruj mi da su skuplji od novog tv-a sa hdmi ulazom. Dakle, zaboravi na to, jbg.Me interesira dali postar tv koj ima samo scard vlez moze nekako da se povrze so iptvbox koj ima hdmi... Dali postoi takov kabel od ednata strana scard a od drugata hdmi...
Me interesira dali postar tv koj ima samo scard vlez moze nekako da se povrze so iptvbox koj ima hdmi... Dali postoi takov kabel od ednata strana scard a od drugata hdmi...
Me interesira dali postar tv koj ima samo scard vlez moze nekako da se povrze so iptvbox koj ima hdmi... Dali postoi takov kabel od ednata strana scard a od drugata hdmi...
Jbt, ovo je dobro pojeftinilo, zadnji put kad sam gledao nesto slicno bilo skupo k'o padavica.![]()
SCART - HDMI i HDMI - SCART video adapter konverter signala, skart AV
SCART - HDMI i HDMI - SCART video adapter konverter signala, skart AV 4 modela: 1) Pretvarač Euro Skart na HDMI 2) HDMI nawww.njuskalo.hr