па така е , Грујо е крив зошто дозволи Зајо да стапи на власт...Грујо е крив !!
А уствари Заев е инсталација на Грујо, да се смени името...
ГРУЈО ИЛУМИНАТИ...
Требал на времето, кога можел, да креира некоја по патриотска опозиција

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
па така е , Грујо е крив зошто дозволи Зајо да стапи на власт...Грујо е крив !!
А уствари Заев е инсталација на Грујо, да се смени името...
ГРУЈО ИЛУМИНАТИ...
ова Ју Тјуб бргу ќе го блокираат а Зоран ќе го тужи Зоки и ќе му земе пари за авторски права поради неовластено објавување![]()
(Аудио) „ЕБАМУ ИМЕТО, ЕБАМУ“: Слушнете како Заев размислувал кога го продавал името на државата!
„ЕБАМУ ИМЕТО, ЕБАМУ“ ова го вели Зоран Заев во новата снимка која на Јутуб ја објави новинарот Зоран Божиновски. Станува збор за целосната инфамозната снимка „евро за Вицето“, за која екс премиерот ветуваше дека кога целосно ќе се слушне ќе се докаже неговата невиност, во случајот „Поткуп“. Не самоinfomax.mk
Може линк од изјавата на официјален Техеран?
Може линк од изјавата на официјален Техеран?
Ne e tolku problem sto crepov ima/l vakov stav tuku problemot e sto cel sdsm so se simpstizeri vklucuvajki eden kup programeri I pravnici na forumov se so istiot stav.![]()
(Аудио) „ЕБАМУ ИМЕТО, ЕБАМУ“: Слушнете како Заев размислувал кога го продавал името на државата!
„ЕБАМУ ИМЕТО, ЕБАМУ“ ова го вели Зоран Заев во новата снимка која на Јутуб ја објави новинарот Зоран Божиновски. Станува збор за целосната инфамозната снимка „евро за Вицето“, за која екс премиерот ветуваше дека кога целосно ќе се слушне ќе се докаже неговата невиност, во случајот „Поткуп“. Не самоinfomax.mk
еве и со јавач на коњ има![]()
روحانی: به مردم نگوییم که در برابر یک صندلی مجلس ۱۷ نفر، ۱۷۰ نفر یا ۱۷۰۰ نفر، نامزد هستند؛ این ۱۷۰۰ نفر و ۱۷ نفر از چند جناح هستند؟ از یک جناح؟ این که انتخابات نیست / مانند این است که در یک مغازهای از یک جنسی، دو هزار تا بگذارید و بگویید که تنوع است / یک نفر مخالف هم برای ما زیاد است؛ آن وقت شما یک جناح را مخالف میکنید؟
رییس جمهوری گفت: از همه آنهایی که در این انتخابات نقش دارند خواهشمندم، آنجایی که روشن است صلاحیت یک فردی رد شود، حتما رد کنید. در جاهایی که نامشخص یا احتمالات ضعیف است، مردم را ناراحت نکنیم.www.entekhab.ir
Да не те чуди... Голем дел од колегиве и пријателиве се натпреваруваат кој ке каже повеке Северна, зборуваат за заев како за бог и можам да се кладам дека ке си ги дадат децата жртва само пак да победи заев. Со презир зборуваат за се што е македонско, со исмејување зборуваат за името Македонија, дури еден ми рече заев се трудел да не внесе во ЕУ, ама "ние" не сме биле спремни. Се воздржав да не го убијамBi bilo interesno Zoki stvarno ako gi dobie izborite i da mu se dade legitimitet na toa sto napravil odnosno nepopravlivo ostetil. Toa bi bilo i pismen dokaz, deka ednostavno kako nacija ne zasluzuvame podobro pa i so teritorija koja glumi drzava da rakovodime.
Vidi vaka, kolku i da ima kreteni sto go podrzuvaat kretenot toj nema realni sansi da dobie kaj makedonskoto naselenie, problemot e sto malcinstvata mu davaat silen grb, site komlet ( a ne se malku) so isklucok na srbite, ova drugito albanci, vlasi, gupci, turci I slicno mu davaat vetar a od druga strana mislam ke ima slab odziv kaj makedonskoto naselenie I taka kretenov doaga do moznost da se izvlece.Да не те чуди... Голем дел од колегиве и пријателиве се натпреваруваат кој ке каже повеке Северна, зборуваат за заев како за бог и можам да се кладам дека ке си ги дадат децата жртва само пак да победи заев. Со презир зборуваат за се што е македонско, со исмејување зборуваат за името Македонија, дури еден ми рече заев се трудел да не внесе во ЕУ, ама "ние" не сме биле спремни. Се воздржав да не го убијамбуквално.
И да, јас навистина мислам дека ке победи заев. Се надевам дека грешам.
тогаш зошто камчев наместо да си плати како попче и ич да не му чуе зема да се замара да објавува пун курац корупција на владата и на зоки?Vidi vaka, kolku i da ima kreteni sto go podrzuvaat kretenot toj nema realni sansi da dobie kaj makedonskoto naselenie, problemot e sto malcinstvata mu davaat silen grb, site komlet ( a ne se malku) so isklucok na srbite, ova drugito albanci, vlasi, gupci, turci I slicno mu davaat vetar a od druga strana mislam ke ima slab odziv kaj makedonskoto naselenie I taka kretenov doaga do moznost da se izvlece.
Многу е интересен момент кога само после секунда од кога попот не го спомна името на државата луѓето изреагираа.Бранителите од 2001 :/
Автоматски споено мислење:
Сите ги мочаат за законот за јазиците...
![]()
Фаличноста на Законот се гледа и од Германија - Нова Македонија
Во анализата на германскиот весник „Франкфуртер алгемајне цајтунг“ се заклучува дека Законот за употреба на јазиците ја поткопува Македонија до уривање. Претходно и Венецијанската комисија донесе низа препораки за неприменливост на законот Додека во Македонија, привидно поради динамичните...www.novamakedonija.com.mk
Moze nesto ne razbiram ama ne znam kakva vrska ima mojot post so tvoevo prasanje. Ali aj ke dadam mislenje, Kamcev se resava na toj poteg zs znae toj , iskusen e, ako ednas mu legnes na uceni, nema kraj toa, nema garancija deka ucenite ke prestanat.тогаш зошто камчев наместо да си плати како попче и ич да не му чуе зема да се замара да објавува пун курац корупција на владата и на зоки?