Фан Клуб: Интер

Добив желба да играм менаџер :D

----------------Ханда
------Шкриниар-ДеФрај-Годин

-----(Дамрозио-Ранокиа-Бастони)
Кандрева-Ериксен-Броз-Барела-Спинацола
Лазаро--Сенси--Валеро-Гаљардин-Бираги
--------------Лукаку-Лаутаро
--------------(Журу-Санчез)

Изгледа добро ако се заврши вака...
ova e super narocito sredniot red, a letovo veruvam finalen obid za vidal bi napravile, i sredinata ke bide skockana celosno po terkot na ona sto konte go saka, so sto glaven akcent vo tekot na letoto bi se stavilo na kvalitetno ime za desno, i eventualno levo normalno, i toa bi bilo toa, gore dole konte bi imal kompleten tim, i starten sostav i idealni alternativi.

spinacola 8 nastapi za repka, politano 3, ispaga roma nas ni dale reprezentativec, ne obratno. :pos:
Premnogu vnimanie obrnavme na ova, totalno nepotrebno, dzabe zamaranje, narocito ako ni gi dostavat zhiru i eriksen, nit sramno nesto se desilo nit nisto, glumenej ludilo samo kolku da se pise nesto na temava. Nula somnezi iam u marota i konte, rabotite gi dvizat u posakuvaniot pravec makar i trpele vaka, so '' smesni '' prodazbi za reprezentativci ko politano. Nemojte samo utre i za biragi istovo ke ve molam.
Сега озбилно ќе ја заборавиме ланската сезона на Политано и ќе го споредуваме со Бираги? Поентата мислам дека ми беше јасна: Политано е играч кој можевме да го продадеме и на лето, повеќе од сигурно би го продале (за разлика од Весино и Гаљардини), додека овој Спинацола со оглед на повреди, може и никогаш нема да го продадеме. Политано требаше да се продава кеш, или да се чува додека да се продаде за кеш, а не да се трампа за инвалиди. Мене ми пречи носење сомнителни играчи со сомнителна здравствена состојба, патевме од такви 10 години. Како е тоа глумење лудило?

Ова Марота и Конте никој не ги ни спомна, да не ја шириме работава. Нека го донесат Ериксен да имаме поквалитетни теми за пишување. За Жиру никогаш сум немал некое мислење, како за трет напаѓач ок е. Санчез ако се разигра ништо нема да ни треба таму.

Сега озбилно ќе ја заборавиме ланската сезона на Политано и ќе го споредуваме со Бираги? Поентата мислам дека ми беше јасна: Политано е играч кој можевме да го продадеме и на лето, повеќе од сигурно би го продале (за разлика од Весино и Гаљардини), додека овој Спинацола со оглед на повреди, може и никогаш нема да го продадеме. Политано требаше да се продава кеш, или да се чува додека да се продаде за кеш, а не да се трампа за инвалиди. Мене ми пречи носење сомнителни играчи со сомнителна здравствена состојба, патевме од такви 10 години. Како е тоа глумење лудило?

Ова Марота и Конте никој не ги ни спомна, да не ја шириме работава. Нека го донесат Ериксен да имаме поквалитетни теми за пишување. За Жиру никогаш сум немал некое мислење, како за трет напаѓач ок е. Санчез ако се разигра ништо нема да ни треба таму.
io, lani politano dade 5 gola i imase 6 asistencii, ne e toa strasna sezona ili nesto wow vo moderna era na fudbal za igrac koj igra ofanzivno krilo vo 4231 sistem. 5 gola i 6 asistencii vo 36 gola e dobra statistika, ama nisto spektakularno. Ali ete, zatoa kazav be coek, mozea letovo da napravat dobar dil od koj ete site bi bile zadovolni, ama mnogu dobro znaes kakva bese situacijata vo toj del od godinata.
Od togas do sega politano bukvalno nisto nema napraveno, cenata pocna da mu pagja, interesot za nego isto, bese padnat, bea vo igra ekipi sto finansiski ne stojat dobro, na primer milan, koi za politano spored ona sto se pisuvase, gi nudea kessie ili rodrigez. :)
Roma dojdoa so vakva ponuda na koja ocigledno i konte se soglasil, i toa e toa, drugo scenario za koe ti zboris e da se cekase do letovo, i zatoa se izjasniv, so eventualnite transferi na zhiru i erisken, politano dali ednas ili dva pati ke bese iskombiniran do kraj na godina.

Namesto da im sedi tuka ko vishok, sega se osloboduvaat od nego, zimaat drug igrac na koj site mu sudime pred vreme, ama zasto tolku mnogu se drami vo ovaa situacija toa apsolutno nikogas nema da sfatam, ednostavno terajte i zhalete po reprezentativecot politano, sto da vi kazam, i frlajte so drva i kamenja po marota i konte sto ete se resile sega da se osloboduvaat od nego namesto da cekaat do letovo koga interesot za nego bi bil pregolem posle cela neizigrana sezona a pritoa bil zdrav. Vase pravo si e toa.

Neka dojdat erisken i zhiru, tocno 0.0001% od fan bazata seuste ke bidat so navednati glavi radi ova so politano.
Автоматски споено мислење:

Имал проблеми спинацола на прегледите.
Мош нема ништо да бидне од трампава.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Autographs and photos as he left CONI sports center with a lot of smiles after completing the final part of the medical for his new club Inter. Leonardo Spinazzola did not provide any lengthy statement to the media waiting for him besides “I’m doing well, I want to say hi to everyone but I will talk later.”

Once all the documents are in place, he will sign a new contract with Inter which should be until 2024.

Од дилов инстантно добива Рома, а ние сме "што дае господ", лошо е што трупаме бекови само, лево во Јуни ќе 4 + Далберт, се трупаат ограчи кои ќе не можеме да ги дадеме плус земаат плата.

Од друга страна Политано за Кеси беше бољи дил ама може не му одговарал на Конте или Милан не се глупи :)

Од дилов инстантно добива Рома, а ние сме "што дае господ", лошо е што трупаме бекови само, лево во Јуни ќе 4 + Далберт, се трупаат ограчи кои ќе не можеме да ги дадеме плус земаат плата.

Од друга страна Политано за Кеси беше бољи дил ама може не му одговарал на Конте или Милан не се глупи :)
:)
Дали си сериозен за ова, па и може не му одговарал на Конте, овој на ливерани од лече нема да му одговара, не па на конте. :)
Го иаме белиот кеси у екипа, гаљардини, уште црниов ни фали.
У некое сценарио кеси да дојде у интер, сериозно ќе почнам да се сомневам у конте и неговите избори, али недајбоже да го дочекаме ова некогаш.

:)
Дали си сериозен за ова, па и може не му одговарал на Конте, овој на ливерани од лече нема да му одговара, не па на конте. :)
Го иаме белиот кеси у екипа, гаљардини, уште црниов ни фали.
У некое сценарио кеси да дојде у интер, сериозно ќе почнам да се сомневам у конте и неговите избори, али недајбоже да го дочекаме ова некогаш.
Го иаме и Весино што е блиску до нула играч, според мене Кеси има поголем потенцијал од Гала и Весино, а од двајцата можеме да зееме пари.
Шо знам, ти мислиш дека 5 левокрилести бекови е здраво за една екипа од 23 играчи?

Го иаме и Весино што е блиску до нула играч, според мене Кеси има поголем потенцијал од Гала и Весино, а од двајцата можеме да зееме пари.
Шо знам, ти мислиш дека 5 левокрилести бекови е здраво за една екипа од 23 играчи?

Asamoa veke so meseci e povreden, biragi e realno mnogu los, fakt e deka tamu trebase igrac, ne vikam deka toa treba da e spinacola, ama ne sakam pred vreme da go osudam ovoj na propast iako bi bil iznenaden ako se nametne ko prvotimec.

Moja zelba za levo ostanuva alonso, za ovoj period od godinata ova bese najdobra solucija za nas ama najverojatno nisto od toj dil nema, sea za sea barem, ako dojde, neka e i 4ta opcija za levo ili 5ta seedno, bar za ovoj sum siguren deka ke ne ojaca sega.

Еее да го земеа Балде наместо Политано, сеа немаше да не поврзуваат со Жиру и нападот на Интер ќе беше ОГИН... Лаутаро 22, Балде 24, Лукаку 26 и Еспосито 18. Го заборавив и Санчез...
дали ја гледаше PSG-MONACO за викендов што беше утакмицата?

doma ili gosti e, bolje da e prvata ocpija zasto standard so 1 ton napor na gosti ke isteraat, na ovie jedina opcija za izlez u evropa posle nekolku godini im e kupov.
Незнам.
Како и да е,болје да гостува интер у Фиренца него во Бергамо.
Гасперини го чита Конте ко селски буквар,монтела е имба-бот.
едит.На меаца била

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

дали ја гледаше PSG-MONACO за викендов што беше утакмицата?
Не ја гледав зашто? Лошо изиграл? Гледам имал асистенција и фатил прва постава не го ни вадат од игра. Дечкото и во Интер многу се трудеше и трчаше доста, мислам дека има и добра дисциплина, одлична брзина и дриблинг, млад и дека Конте би успеал да направи екстра солиден напаѓач кој би можел да покрие и како Лаутаро и како Лукаку.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom