Машките не знаат да почитуваат жена

Хм...
Жени докторки спасуваат животи,жени од разни професии се борат за права и еднаквост.
Тоа е вредно.
Немој, не вреди. Нели има таква која одлучила да му помогне да се размножи, да му чува челад, додека тој и го посочува нејзиното место во кујната, а при тоа ја нарекува безвредна, ти пак нема апсолутно нито да му докажеш.

Немој, не вреди. Нели има таква која одлучила да му помогне да се размножи, да му чува челад, додека тој и го посочува нејзиното место во кујната, а при тоа ја нарекува безвредна, ти пак нема апсолутно нито да му докажеш.
За друго не ми ни треба, што не е јасно ?
Те прашав нешто, кај ти е тој што те избави од македонската мизерија и ти овозможи да живееш во странство и да имаш подобар живот ?

Јас извини на тебе ќе се надоврзам, само едно криво ми е. Неодамна на еден познаник кој во друштво збореше како женски кај нас немале стандарди оти успеал женска странство да си фати, а никако не можел кај нас, му реков дека имаат јер никоја не би со него. После читам мажјаци од темава женети ти биле. Џабе изругав детето. Криво ми е сега. Лош е, али не до толку. :giggle:

За друго не ми ни треба, што не е јасно ?
Те прашав нешто, кај ти е тој што те избави од македонската мизерија и ти овозможи да живееш во странство и да имаш подобар живот ?
Значи,жена ти ти е ко робинка.

Јок, може да си оди кога сака.
Ама,штом велиш дека за друго не ти ни треба,не ја цениш.
Се земала со тебе оти те сака.
Кога некој ќе ти рече дека те мрази или дека не те поднесува или кога те вреѓа,нели треба да ти е полесно,поубаво што имаш покрај себе личност која те сака сосе твоите маани?

Ама,штом велиш дека за друго не ти ни треба,не ја цениш.
Се земала со тебе оти те сака.
Кога некој ќе ти рече дека те мрази или дека не те поднесува или кога те вреѓа,нели треба да ти е полесно,поубаво што имаш покрај себе личност која те сака сосе твоите маани?
Уопште не, не ми е гајле дали ме сака или ме неќе, љубов и романтика се измислен концепт. Едино ми треба почитување, лојалност и мир ништо друго ако не може тоа да го даде не ми ни треба.
Ако не ме сака покрај неа слобондно нека собера парталите и нека си оди.
Има помлади поубави, увек ќе се најде друга.

Уопште не, не ми е гајле дали ме сака или ме неќе, љубов и романтика се измислен концепт. Едино ми треба почитување, лојалност и мир ништо друго ако не може тоа да го даде не ми ни треба.
Ако не ме сака покрај неа слобондно нека собера парталите и нека си оди.
Има помлади поубави, увек ќе се најде друга.
Тогаш,зошто ти е жена?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom