Машките не знаат да почитуваат жена

Не ме разбра, ни еден маж што има грам само почит не сака да има ништо по сериозно со некој која што се плеснала со некој кој ги ебе задњите курви, било каде дали во скопје, велес, њу јорк, париз, хелсинки, не е битно.
Таква освен за празнење јајца за друго не ти треба у живот.

Празнење јајца нема никаква врска со почитување на едно човечко суштество, во овој случај станува збор за женско.
Повеќе почит им давате на машки кои го даваат својот анален отвор за празнење на туѓи јајца, отколку за една жена, која сака секс, како и машкиот пол, нели, да проба и со други партнери.
Значи уште стои она закоравеното, а тоа е дека жена не смее да менува сексуални партнери....па и тогаш пак не ја почитувате:(

Празнење јајца нема никаква врска со почитување на едно човечко суштество, во овој случај станува збор за женско.
Повеќе почит им давате на машки кои го даваат својот анален отвор за празнење на туѓи јајца, отколку за една жена, која сака секс, како и машкиот пол, нели, да проба и со други партнери.
Значи уште стои она закоравеното, а тоа е дека жена не смее да менува сексуални партнери....па и тогаш пак не ја почитувате:(
Мене жена освен за секс, готвење и одгледување на деца за друго не ми треба.
Ако сака да менува партнери да истражува брка кариера ок слободно нека го прави тоа неам ништо против, али за мене престанува да постои, освен како објект каде што можам да ги испразнам тестисите.
Не ми требаат нејзините пари, кариера, муабет, не ми треба за шетање, искачање подршка итн единствено нешто што носи во врска тоа е лојаноста способноста да роди и одгледа деца и да ја чува куќата, за се останато имам другари пријатели познаници.
Ако треба некој да се вложува емоционално и да се труди за некоја која што има раширила ноѕе на 90% клошарана у градот не знам зашто таа би очекувала дека заслужува некој да се труди околу неа, да има дупли стандарди, ама јбг сами си баравте а бога ми и си добивте.

Арно се наоѓа некој со муабетите сам да се исфилтрира од пред женски очи. :P

Не вика така оваа што ми има родено три деца :D
Има многу такви, и жени кои деградираат жени. Али јас не би коментирала за твоја сопруга, некултурно е. Тежок поим за тебе гледајќи каков вокабулар користиш за да опишиш некоја жена, hell, батали шо е жена, друго човечко суштество деградираш. And that honey, is on you.

Има многу такви, и жени кои деградираат жени. Али јас не би коментирала за твоја сопруга, некултурно е. Тежок поим за тебе гледајќи каков вокабулар користиш за да опишиш некоја жена, hell, батали шо е жена, друго човечко суштество деградираш. And that honey, is on you.
Разбрери дека сте безвредни, освен моментални наметнатни опшествени гледишта немате ништо што можете да понудите, ниту на поединец ниту на опшеството. :icon_lol:

Разбрери дека сте безвредни, освен моментални наметнатни опшествени гледишта немате ништо што можете да понудите, ниту на поединец ниту на опшеството. :icon_lol:
Без нас нема да постоите.Кој ве носи во стомак и ве раѓа?
Заборави?

Знае жена ти што пишуваш на форум? :)

Без нас нема да постоите.Кој ве носи во стомак и ве раѓа?
Заборави?
Вештачки матки веќе се развиваат, впрочем до пред некоја деценија никој и за ништо не ве прашуваше дали скате или неќете, ќе ви го донесеа Перо дома, ќерко овој ќе ти биде маж од утре. Токму тоа и го зборам, дека освен за раѓање друга вредност и немате никаква 0

:P
Нека биди така. Ама искрено ти советувам терапија пошто ова ти дава некакви доста тешки трауми, такви вајбс. Извини ако грешам. Лоша таткова фигура? Сигурно не, како мажјак не би го признал тоа. Хм ... али ти си знајш најдобро, сепак си ги имаш исполнато целите: објект за празнење, продолжвање на ген ... Користам точни термини? Те молам испрај ме.

Знае жена ти што пишуваш на форум? :)
Некогаш и таа пишува од профилов, јас со неа одамна расчистив што е што и кој е кој :)
Ако не и чини одма нека си собира парталите и нека си оди, ич око не ми трепнува.
Туку кај ти е тебе оној што те избави и спаси од македонската мизерија и ти овозможи достоинствен живот во странство ?

Вештачки матки веќе се развиваат, впрочем до пред некоја деценија никој и за ништо не ве прашуваше дали скате или неќете, ќе ви го донесеа Перо дома, ќерко овој ќе ти биде маж од утре. Токму тоа и го зборам, дека освен за раѓање друга вредност и немате никаква 0
Хм...
Жени докторки спасуваат животи,жени од разни професии се борат за права и еднаквост.
Тоа е вредно.

Хм...
Жени докторки спасуваат животи,жени од разни професии се борат за права и еднаквост.
Тоа е вредно.
Не би рекол дека е така, за каква еднаквост се борат ? Се борат да се зголеми бројот на жени рудари во светот? Се борат да се зголеми бројот на жени ѕидари во светот ? Или се борат за "еднаквост" на раководни позиции во држави, корпорации, фирми кој што ги издигнале и создале мажи ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom