Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Другар муабетот ми беше сакам да инвестирам во београтска берза на комерцијална банка - Белград па ме интересираше некој да каме мислење
Баш така. Имаше ликови кои купуваа ОХБ на 6700, па кај се сега? Муабетот ми е, ако немаш инсајд инфо на колку ќе помине трансакцијата, може не само да не заработиш туку и да изгориш, пошто пазарот веројатно ќе ја прецени акцијата. Моментално банките во Европа се на многу ниски гранки и тешко е да се очекува добра цена.За КББ ти треба подетална анализа неверувам дека некој тука ја анализирал, а дека ти е касно касно е. Држи се до МСЕ, кај што повеќе го разбираш пазарот и развојот е повидлив...
Али ти си знаеш
Колку побарувачка има за КМБ што иде волку 5 % ?
Каде е најголем прометот денес кој може нека пише ?
БлагодарамSEI Net
www.seinet.com.mk
Konecno nesto novo,odlicen primer za drugite kompanii da go sledat
Автоматски споено мислење:
Прегледај го приврзокот 228779
Da ne vi kvaram esapot ,ama neli nekako vi se cini deka tie 32 mil.se vkalkulirani vo ovaa cena?Никој не очекуваше за волку кратко време КМБ да дојде 7.500 .. сите ја прогнозиравме дека 2019 ке ја заврши накај 6.000 ..
Од еднаш рипна цената на 7.500 ..
Цела година претходно стоеше 5.500
Ај сега нека биде паметен и нека каже кај ке застане КМБ плус одат годишни извештаи , тој сигурно ке биде над 25 милиони профит
За Макпетрол се вели дека 99 % е завршена работата само се чека официјално процедурата и да се префрлат парите на нивна сметка бидејки сега биле на посебна сметка ..
Е сега ако им се префрлат парите во Јануари тоа значи мислам профитот ке оди за 2020, но добра зделка ке биде тоа за нив 32 милиони евра не се мали пари ..