Ех, какви дигитрони бе
отпаднавме
тоа е
јбг, да не се преправаме дека сме изненадени
тоа е
штета
шансите дека ќе ја победиме австрија со поголема разлика од тоа што чешка ќе ја победи украина се некаде 1%
тоа е
да не се преправаме дека ова не е заслужено
заслужено е
нека биде шлаканица за РФМ (хаха, како не 5 првенства добиваат шлаканици они)
се виде работата уште од првиот меч во групава (Чешка-Австрија) дека ние сме шупаци и ќе не наполнат ко тинејџерка на екскурзија
разочаран сум ама не сум изненаден
а ако во ваква група отпаѓаме...замислете што ќе се случеше ако бевме во друга група?
тоа е, елиминирани сме уште во групната фаза што значи дека е време за ХАРД РЕСЕТ
поради тоа што има нови правила за квалификациите тоа значи дека ќе играме повеќе мечеви со интересни репрезентации
Со оглед на тоа што губиме од нашиот тужен сосед како и од нашиот пријателски окупатор од минатиот век..
Шансите се поприлично факинг големи дека ќе го пропуштиме следното големо натпреварување
Тоа е.
Нели, се надевам уште на тие 1% шанса дека "ete, ukraina ke se povampiri so ceska, pa na ceska nema da im e denot, pa avstrija ke ja zaebeme nie, pa vecer avstrija ke kiksne" ама... најдобро е уште од сега да си бидете реални...а добри луѓе сте, уште од пред првенствово си бевте реални
јбг, имавме шанса и топ група
Тоа е
Френдшип ендед уит ракометна репрезентација нау фудбалска репрезентација ис мај френд
Штета за Кире, штета за нацијава, штета за пропаднатиот талент на некои играчи, штета што никогаш оваа селекција не се прослави така како што заслужува
Ќе ги паметиме дечкиве по добро сепак.
Ќе ми фали да гледам забавен ракомет секој јануари во кој што со скоро секого се носиме до крај
Ќе ми фали да се радувам и нервирам и да се надевам потајно дека "a be od kaj znaes, mozda ovaa godina bas e nivna? ete i za kosarkarite ne ocekuvavme ama.."
Штета, пошто ракометот е подинамичен спорт од фудбалот и појако е да се навива него ли во фудбалот..
Јбг Кире, фала ти за се, стани тренериште, хамбл јорселф малце, и носи нова генерација до успехот до кој не можеше како играч. Некаде 2035 можеби, што да не?
А после мечот со Австрија може да се одморите. Завршивте добра работа дечки. Тоа е животот.
Горан, Џани, Елиф, и останатите гат ит фром хир
Ви благодариме за се, и дајте се од себе против Австрија да му ебам мамата
ЗА КОГО?