Bas me briga.Ja sam porucio dva,nek se nadje ako se jedan pokvari.Dosta mi je moljakanja ovda po forumu.Ima da vam svima pokazem kako se vade liste.To ti je salezli skener Saletov...naravno da ima besplatno,neki prisvojili i prodaju eto....

Bas me briga.Ja sam porucio dva,nek se nadje ako se jedan pokvari.Dosta mi je moljakanja ovda po forumu.Ima da vam svima pokazem kako se vade liste.To ti je salezli skener Saletov...naravno da ima besplatno,neki prisvojili i prodaju eto....
Nije to baš za hvalu, ali eto..ako se baš mora..Svi koji su jaki na tome mogu u Münchenu na iducem Oktoberfestu pokazati koliko su jaki.
Veliki pozdrav Zeljko1972
Podrzavam,netreba se tu bezveze kurcitiNije to baš za hvalu, ali eto..ako se baš mora..
Drug, trebao si naručiti i treći, ako prva dva budu štrajkali..Bas me briga.Ja sam porucio dva,nek se nadje ako se jedan pokvari.Dosta mi je moljakanja ovda po forumu.Ima da vam svima pokazem kako se vade liste.![]()
Nije kurčenje drug već, na žalost, činjenično.. hik..stanjePodrzavam,netreba se tu bezveze kurciti![]()
Ne kurcim se sa nicim....do dan danas me nitko nije pod stol "poslao"Nije kurčenje drug već, na žalost, činjenično.. hik..stanje![]()
to je deviceMAC ode lova u helaćTo nije nista.Ja sam ovo porucio.Ima da padnu na guzicu svi ovi sto se ovde hvale.
![]()
Onda će mo pokazati tim pijanim švabama na Octoberfestu da i od njih može netko pijaniji biti..a pod stol se ne skriti..Ne kurcim se sa nicim....do dan danas me nitko nije pod stol "poslao"
Drug,Tako sta bi god treba od m3u listi makova obratim se ZOKINIKU i stvarno mi uvek izadze u suret
Pustite čovjeka,je se zeznuo ali sad je kasno!to je deviceMAC ode lova u helać
I ti meni drugarDrug,
to je jedan nacin koji moze.....sve je super.
Ja sam sretan da tako nesto ne trebam.
Pozdrav,bio mi ziv i zdrav
u editu konfig.BAT fajla izbacite ove dve linije, valja seScanner iptv Mac