- Член од
- 12 декември 2019
- Мислења
- 82
- Поени од реакции
- 136
Zezaš da si platio, pa ovo ima i besplatnoTo nije nista.Ja sam ovo porucio.Ima da padnu na guzicu svi ovi sto se ovde hvale.
![]()
Zezaš da si platio, pa ovo ima i besplatnoTo nije nista.Ja sam ovo porucio.Ima da padnu na guzicu svi ovi sto se ovde hvale.
![]()
Pogledajte ovajTo nije nista.Ja sam ovo porucio.Ima da padnu na guzicu svi ovi sto se ovde hvale.
Au brate, pa jedna se gleda... Dzaba milion...eto sada ste vec skoro sve dobili na dohvat ruke sad samo pali skener i gasa , imat cete listi kolko vam srce pozeli
imaš player iptv extreme.Može pomoč kolege forumaši zanima me kako provjeriti listu do kada je aktivna ?
player za računalo ili?imaš player iptv extreme.
on ima opciju u postavkama do kad lista traje..meni trenutno najbolji player za iptv..
android aplikacija.player za računalo ili?
Ama bas ima da pandnu na guzicu,dobro ti zak .ns rekoh da ima bezplatnoTo nije nista.Ja sam ovo porucio.Ima da padnu na guzicu svi ovi sto se ovde hvale.
![]()
hvala za info!android aplikacija.
EXTRAAAAAAAPo preporuci dr @zokiniko nađoh se danas u birtiji i uz nekoliko (pet, šest..možda deset..) tableta žuje preporučenih od dr @kljuki iskenirah ovaj https://www.youtube.com/watch?v=Q3pkOZ_2HVU slavonski sevdah stvarno vrijedan slušanja. Ako vam se ne sviđa, onda su gospoda dr- i pogriješili u dijagnozi![]()
To ti je salezli skener Saletov...naravno da ima besplatno,neki prisvojili i prodaju eto....To nije nista.Ja sam ovo porucio.Ima da padnu na guzicu svi ovi sto se ovde hvale.
![]()
i @zorzi1 tu ti je odgovor gdje sam cijeli danPo preporuci dr @zokiniko nađoh se danas u birtiji i uz nekoliko (pet, šest..možda deset..) tableta žuje preporučenih od dr @kljuki iskenirah ovaj https://www.youtube.com/watch?v=Q3pkOZ_2HVU slavonski sevdah stvarno vrijedan slušanja. Ako vam se ne sviđa, onda su gospoda dr- i pogriješili u dijagnozi![]()
Svi koji su jaki na tome mogu u Münchenu na iducem Oktoberfestu pokazati koliko su jaki.EXTRAAAAAAA