Криминалци и криминални групи во МК

D

Deleted member 128786

Гостин
Sto bara sevalj da ja vozi Celo vreme
Drugari se od porano so oli 63838_164568666887838_8231627_n.jpg
Автоматски споено мислење:

За цигани како Оливер не ме чуди.

Овие претходниве не смееа да влезат таму за мир во куќа ама овие ги заебаа, влегоа во Грчец ама и Грчец влезе низ цело Скопје :D
Bogami na tacna im go dadoa, a eve sliki kako pocinjase koga doagjaa na vlast, prv red politicari vtor red dileri 23800205_802657896608926_7527359671471754855_o.jpg 23668945_802575156617200_340897611834749484_o.jpg 0

Член од
24 мај 2014
Мислења
5.305
Поени од реакции
5.911
@Ramkaras пушти нешто и за крилото од Дуќанџиќ, не само од Грчец... Сепак Дуќанџиќ се екипа со постара историја, сум слушал за тоа дека Агим Шерифи, Оки Бајрами и Кољо Американецот имале лихва и бизнис зделки веќе некое време пред да почне војната меѓу Џељо и Кољо во 2009. А Агим и Џељо до тогаш, веќе неколку години не зборувале ама си имале почит меѓусебе, па кога тргна "војната" Агим застанал од страна на Кољо па така и го убиваат, Кољо паѓа во затвор во САД а Оки сам почнал со дрога. Уште 2015 кога беше рано за се ова што е формирано денес, слушав дека екипата од Дуќанџиќ имала некој дечко од Гази Баба 21 годишен, кои веќе имал 4,5 престрелки, сите обиди за убиство со ранување, а одлежал само 1 година, за недозволено носење оружје. :kafence:

Член од
2 декември 2019
Мислења
114
Поени од реакции
143
Пишете за некој вистински мангуп.Јас овие не ги сметам за вистински криминалци,ако си заштитен од државата и ти можеш да бидеш како нив и било кој друг.Можам да кажам дека се вистински мафијаши кога државата работи за нив,а не они за државата.

Член од
24 ноември 2019
Мислења
5
Поени од реакции
0
Od Grcec se lugjeto na Shevalj drugarite, Latifi family, Muaremi family, Dzon i ostali. Dobri momci....ako ti se prijateli

Tie so dzipot edniot e Shevalj, drugiot e Mervan. I mislam deka Shevalj i Oki mnogu ne se mirisaa duri ovoj Mervan na IVZ ne gi sprijateli

pokasno mu e vlezen na oliver, za cetiri pet glasa otide da klanja.
Ovoj prviot so crvena jakna od levo sum go videl vo vesti otvarajki spomenik kaj o.uciliste mislam kaj grcec bese nesto povekje za latifi family ?

D

Deleted member 128786

Гостин
Кој е тој во црната маица под Шеваљ?
Oki

@Ramkaras пушти нешто и за крилото од Дуќанџиќ, не само од Грчец... Сепак Дуќанџиќ се екипа со постара историја, сум слушал за тоа дека Агим Шерифи, Оки Бајрами и Кољо Американецот имале лихва и бизнис зделки веќе некое време пред да почне војната меѓу Џељо и Кољо во 2009. А Агим и Џељо до тогаш, веќе неколку години не зборувале ама си имале почит меѓусебе, па кога тргна "војната" Агим застанал од страна на Кољо па така и го убиваат, Кољо паѓа во затвор во САД а Оки сам почнал со дрога. Уште 2015 кога беше рано за се ова што е формирано денес, слушав дека екипата од Дуќанџиќ имала некој дечко од Гази Баба 21 годишен, кои веќе имал 4,5 престрелки, сите обиди за убиство со ранување, а одлежал само 1 година, за недозволено носење оружје. :kafence:
Ovie od Grecec mi se pobliski. Na Oki familijata 30 godini se zanimava so prashaci ne e deka sam pocna. Sto se odnesuva na Dzeljovci site bea zivi tasteri vrzani so inspektori

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Oki

Ovie od Grecec mi se pobliski. Na Oki familijata 30 godini se zanimava so prashaci ne e deka sam pocna. Sto se odnesuva na Dzeljovci site bea zivi tasteri vrzani so inspektori
Оки го знам, за тој на другата слика, младиот.

D

Deleted member 128786

Гостин
Пишете за некој вистински мангуп.Јас овие не ги сметам за вистински криминалци,ако си заштитен од државата и ти можеш да бидеш како нив и било кој друг.Можам да кажам дека се вистински мафијаши кога државата работи за нив,а не они за државата.
Neznam dali znaes vo kolkav obem e biznisot od latinska amerika do albanija pa kosovo i makedonija ama ovie ne samo sto se nad drzavata nego se drzava sama po sebe. Albanija Kosovo Makedonija, pa se do Marbela vo Spanija ti e edna drzava za niv. Od pretcedateli do ministri i inspektori site rabota za niv. Albanskata narko mafija nepoznava granici ni policija ni zakon. Toa sto si pisal deka ne se takvi, bi se izvadil od pamet da mu vidis u sefot na ovoj od Grcec sto ima i kako se vrzani. Najtakvi se i cel balkan e pod nivna okupacija , a Grcec im e centralen hub, slicno na veliko trnovo samo vo mkd

Оки го знам, за тој на другата слика, младиот.
Omar se vika toj treba da mu e vnuk

Син му, но не и тој.
Jas mislam deka i ovoj pomina od tamu moze sum greska.

Последно уредено од модератор:
Член од
24 ноември 2019
Мислења
5
Поени од реакции
0
Neznam dali znaes vo kolkav obem e biznisot od latinska amerika do albanija pa kosovo i makedonija ama ovie ne samo sto se nad drzavata nego se drzava sama po sebe. Albanija Kosovo Makedonija, pa se do Marbela vo Spanija ti e edna drzava za niv. Od pretcedateli do ministri i inspektori site rabota za niv. Albanskata narko mafija nepoznava granici ni policija ni zakon. Toa sto si pisal deka ne se takvi, bi se izvadil od pamet da mu vidis u sefot na ovoj od Grcec sto ima i kako se vrzani. Najtakvi se i cel balkan e pod nivna okupacija , a Grcec im e centralen hub, slicno na veliko trnovo samo vo mkd

Omar se vika toj treba da mu e vnuk

Jas mislam deka i ovoj pomina od tamu moze sum greska.
A nest poveke za nego do omar sto e ? vo slikata 3 ca sto se

Член од
4 ноември 2019
Мислења
40
Поени од реакции
44
Za deckoto od Gazi Baba, rasprasaj se za nadimak Ljac ke go doznaes toa sto si go pisal.

D

Deleted member 128786

Гостин
Brat sto da ti kazam za Dzeljovci divo pleme. Gi vikaa "Kompirdziite od Kvantashki" i taka i so lugje se odnesuvaa kako so kompiri. Naim im ja pretera so toa inspektorot koga im go namesti na drugive da gi tresat vo city mall, i toa i ja prelea cashata i repka go cepna. Inace oni ne se ni od aracinovo. Belanovce ili bellanoca seloto im e gore u planina na haracin. Koga go namestija Imer od dizonska zaedno so pumpasot na posledna vo Stajkovci, so po 50 kursumi najmalce gi pukaaa od deset strani so avtomati, pa i bombi im frlaa. Drugar od stajkovci mi zborese vo sakoa doterani ko na zabava i pukaj, bezrazlika na nevini. Zatoa i se vo istrebuvanje. I za Mile brus isto greota, se investirase vo kafanata, a vinoven bese samo sto nejkese da potklekne. Imas lugje, imas kriminalci, a imas i hieni i zivotni 21457912_1985373411743971_1600144648806199159_o.jpg

Член од
24 мај 2014
Мислења
5.305
Поени од реакции
5.911
Oki

И за Грчец имам прашање друже, занаетот за крадење мерцедеси, дали Шеваљ го учеше од браќата Нуиши исто така фамилија од Грчец? (Екипа која ја поврзуваа со атентатот на Киро Глигоров и јака Чешка Мафија, после атентатот на Глигоров, Аслан му поклонил блиндиран Мерцедес на Претседателот, па по некое време од МВР разбрале дека е краден) :D

Kajgana Shop

На врв Bottom