Joey-Jojo Jr. Shabadoo
"Hey, Joey Jo-Jo!"
- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 47.790
- Поени од реакции
- 90.601
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тоа е затоа што измерила 24ц а не 27ц дека е во собата.
Takva e aplikaciara na daikin. Koga e toplo e plus 3 pokazuva a koga e studeno pokazuva plus 1 od nadvor. Ako nadvor e 0 ona pokazuva 1. Ja sledam i jas dolgo vreme i do toj zaklucok sum dosol koga sum ja sporeduval so drugi aplikacii.А како да ја подесам да покажува еден степен пониско, сега она покажува 26 степени, а на термометрите во собата е 23.7
Јас зборувам за внатрешната температура, не за надворешната.Takva e aplikaciara na daikin. Koga e toplo e plus 3 pokazuva a koga e studeno pokazuva plus 1 od nadvor. Ako nadvor e 0 ona pokazuva 1. Ja sledam i jas dolgo vreme i do toj zaklucok sum dosol koga sum ja sporeduval so drugi aplikacii.
Намести на максимум вентилатор и ќе падне температурата.Јас зборувам за внатрешната температура, не за надворешната.
Toa e koga ne sum doma kako vo momentot. Koga sum doma na 24 autofun i perkite nadolu za 30-40 minuti ja dostignuva temperaturara od 24 stepeni ako nadvor e 5-10 na primer.Ако не ти постигнува со температурата, гледам и quiet режим ти е стиснат елка месечина, може и тоа да ја ограничува, исклучи и го тоа.
26 е на таванот на подот може 22.. остави ја климата нека работи нонстоп и се ја зне работата..иначе знае да повлече и тоа како ама не е тоа поентата да ти дојде како греалкаА како да ја подесам да покажува еден степен пониско, сега она покажува 26 степени, а на термометрите во собата е 23.7
Ако ти е издувот скроз доле, ако не ти смета, пробај дигни го степен два погоре свингот, или пушти го да свинга ауто цело време и 4 та брзина фан и ќе ти распореди поубаво и ќе ти дојде со 26 подесени ,25 во станот реални. И со крилцата во издувот играј, едни на една други на друга страна ако треба , спрема просторот и ладните делови во собата.А како да ја подесам да покажува еден степен пониско, сега она покажува 26 степени, а на термометрите во собата е 23.7