- Член од
- 8 октомври 2017
- Мислења
- 318
- Поени од реакции
- 1.707
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ma nekuze oni ta treba malo i pameti i truda sada... Misle ko prije.. Oni bi ovako.. Da im netko pošalje skener u koji najljepiš url liste i stisneš dugme i gotovo... Jbt i to još koda je netko duzan nekom... Pa nije sve za sve... Ako nemate pojma i ne radite s kompom... Jbg zaboravite.... Ti si uvjek govorio da ni u notpedu neznaju pojedinci a u panele bi... I dok neki prate uće isprobavaju neki prigovaraju... I još jednom... Nepostoji skener na dugme.. To nema... Postoji sa skriptom koju mjenjas sam za svaki server... I to ako nemaš kodiranu skriptu... Tako da shvatite.... Nesto morate znati...aj ne govori gluposti...
tocno vam je napisano odi na kajgani ove godine kako doci do macova...
postavljeno bilo sve....koji alati i kako...samo ste tribali zasukati rukav i to je to...
zaposleni ste kukanjem ,zicanjem alata i listi a ne razgovjetnim citanjem napisanog a forumu....
Evo vidite ovo npr... Sad morate prvo znati dali je v1 dali je v2 dali je na play token ili kako e onda ispraviš skriptu(trebas znati kako) i tek onda sken.. Znaći mora biti truda i znanja. Za neke vrste servera već je elmu stavio naćin bez skenera ali jbg... Nekima ljeno i to... Jbt ja kad sam poćimjao bilo me sram pitati listu.. A kamoli skener... I onda ćak i naućiš nekog i nekom das i on sve razjebe javno...
Drug nemam taj... Poslao bi ti.. Ja isto s mobitela laprdam..
PM skype
Ako si kod ljubavnice pa nemas skener pri ruci ja palim i trazim, nije problem.

Pa sve zavisi koji skener imas napr ima neki kod kojeg netreba nista da znas V1iliV2 sve jedno i ne treba skriptu da prepravljas samo ubacis ime servera i uberes sta se ima brastiEvo vidite ovo npr... Sad morate prvo znati dali je v1 dali je v2 dali je na play token ili kako e onda ispraviš skriptu(trebas znati kako) i tek onda sken.. Znaći mora biti truda i znanja. Za neke vrste servera već je elmu stavio naćin bez skenera ali jbg... Nekima ljeno i to... Jbt ja kad sam poćimjao bilo me sram pitati listu.. A kamoli skener... I onda ćak i naućiš nekog i nekom das i on sve razjebe javno...
Автоматски споено мислење:
Drug nemam taj... Poslao bi ti.. Ja isto s mobitela laprdam..
Najjaci je definitivno onaj sto si mi sinoc poslao koji nalazi samo visekonekcijske liste.Pa sve zavisi koji skener imas napr ima neki kod kojeg netreba nista da znas V1iliV2 sve jedno i ne treba skriptu da prepravljas samo ubacis ime servera i uberes sta se ima brasti![]()
Pitanje koje podatke izbacuje taj skener a i nemoguće je npr tsp-pro.net, bivši diogen i balkanstream npr.. Nemozes na istu komandu.. Jedino ako skener ima ubaćene sve tri pa sam bira s kojom će izvući..Pa sve zavisi koji skener imas napr ima neki kod kojeg netreba nista da znas V1iliV2 sve jedno i ne treba skriptu da prepravljas samo ubacis ime servera i uberes sta se ima brasti![]()
rade i kanaliMoze jedno pitanje?
Upravo ovaj link sto je trazio @ Gargamel83 nadjem 4 Mac-a i na svim u stb-u ne vide se kanali a videoteka radi normalno. Da li je do Mac-a ili je mozda nesto drugo u pitanju?
Hvala unaprijed...