Сонови, толкување на сонови

Член од
6 април 2015
Мислења
423
Поени од реакции
150
Што значи на сон еден мој бивши ми подарува алишта -пантолони виолетови , палтенце убаво и ми вика овие се од мајка ми за тебе , и јас сум го облекла палтото и било многу убаво и убаво ми стоело , па потоа сум го гледала како имал сексуален однос со една моја познаничка ...што е значењето на овој сон ?

kalimero456

Имам 100 проблеми а 1 ми е пари а пари немам 1312
Член од
7 ноември 2019
Мислења
3.504
Поени од реакции
3.727
da nebidam gatac :D eve nekolku moi tolkuvanja na sonovi koj jas sum gi sonuval a podocna i doziveal pa taka protolkuval
sex -bolest gledal ili imal ,tepacka so poznata osoba obavezno kavga so nego, zabi,krsenje vadenje -povreda ,voda -solzi ,gluvci - pakost

Член од
5 март 2011
Мислења
844
Поени од реакции
825
Сонував како се брчам, неможев да најдам никаде значење да не знае некој

kalimero456

Член од
7 ноември 2019
Мислења
3.504
Поени од реакции
3.727
Сонував како се брчам, неможев да најдам никаде значење да не знае некој
MISLIS BRICESE epa si skinal edno gajle od tebe strizenje bricenje otarasuvanje od maki

Член од
28 септември 2016
Мислења
35
Поени од реакции
17
Ајде за искусните - Сонував несреќа при работа во каменолом длабока клисура, буквално пред мои очи роднина испушти душа додека немоќно ја чекавме брзата помош и пожарникари ,1 час или два. Често сонував црно бело нормални работи, ова ми е прв сон во боја, и никако да го извадам од глава ме мачи повеке од еден месец.

kalimero456

Член од
7 ноември 2019
Мислења
3.504
Поени од реакции
3.727
sonuvanje na mrtov covek ili smrt vo son starite velat mu umira gajleto ,grizite ke se oslobodi od poveke problemi

Член од
5 март 2011
Мислења
844
Поени од реакции
825
Сонувам седам во еден кафиќ во паркот си играат мало дете само што проодило и еден повозрасен дечко 20+ год и дечкото сакаше да го мавне со некој предмет ама мн силно замавна детето се помести и го промаши тој се изнервирува и со раката го удри по грбот и го онесвестува потоа притрчувам јас звонам на прза помош тие ми велат дека моментално си тргнуваат од работа ке иделе за Скопје на шопинг во мегу време детето се буди јас му велам да лежи и го бакнувам на местото каде е удрено.... Некој да каже што би можело да значи или само си се глупирам во сонот

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
Ми почнува сонот со тоа како трчам накај игралиште и си го водам мојот Пума фудбал....правам финти, точаци и сл. дриблам замислени противници. Стигам до игралиште негде, гледам полно со народ еуфорија викање....шутирање на гол, онаа глетка како пред да почнеме.
Како на времето кога имало по три екипи и не можело да се дојде на ред....специјално чувство е тоа, ќе ме разберат тие што доживеале :)
Како и да е....ми доаѓа идеја да си земам вода до продавница, која е карши игралиштето....а обично земам добра вода медиум. Влегувам внатре, гужва у пм никако да дојдам на ред....конечно доаѓам на ред и гледам нема веќе од таа вода :facepalm:
Се туткам дали да земам друга некоја, а во меѓувреме гледам да не почнат без мене.....така изгубен во време и простор се будам.

Измешав три различни вина вечерта...а испив горе доле два литра :facepalm: Се будам жеден како никад хахахахахахх имам едни шишенца од по 0,75 стакло и во нив си пијам.....една благо газирана од еден извор....го утепав на два пати.
Си легнувам на грб и гледам во плафон и се смејам.....што значело Вардар да се сонува ми стана јасно како ден :LOL:

Прашањето ми е следно.....дали можеби позади оваа очигледна аналогија постои некоја симболика? :D

Член од
3 мај 2019
Мислења
19.114
Поени од реакции
10.141
Ми почнува сонот со тоа како трчам накај игралиште и си го водам мојот Пума фудбал....правам финти, точаци и сл. дриблам замислени противници. Стигам до игралиште негде, гледам полно со народ еуфорија викање....шутирање на гол, онаа глетка како пред да почнеме.
Како на времето кога имало по три екипи и не можело да се дојде на ред....специјално чувство е тоа, ќе ме разберат тие што доживеале :)
Како и да е....ми доаѓа идеја да си земам вода до продавница, која е карши игралиштето....а обично земам добра вода медиум. Влегувам внатре, гужва у пм никако да дојдам на ред....конечно доаѓам на ред и гледам нема веќе од таа вода :facepalm:
Се туткам дали да земам друга некоја, а во меѓувреме гледам да не почнат без мене.....така изгубен во време и простор се будам.

Измешав три различни вина вечерта...а испив горе доле два литра :facepalm: Се будам жеден како никад хахахахахахх имам едни шишенца од по 0,75 стакло и во нив си пијам.....една благо газирана од еден извор....го утепав на два пати.
Си легнувам на грб и гледам во плафон и се смејам.....што значело Вардар да се сонува ми стана јасно како ден :LOL:

Прашањето ми е следно.....дали можеби позади оваа очигледна аналогија постои некоја симболика? :D

Пааа, да речеме дека ништо не ти оди од рака, шти и почнеш, никако не го довршуваш.....Мораш малку да се приземјиш и потрезвено и плански да работиш.
:backa:

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
Пааа, да речеме дека ништо не ти оди од рака, шти и почнеш, никако не го довршуваш.....Мораш малку да се приземјиш и потрезвено и плански да работиш.
:backa:
Фала ти :backa:....има логика, добро што си го кажав сонот и мило ми е што си потроши време да ми го анализираш сонот. :love:
Автоматски споено мислење:

Срце си :)

Член од
29 јануари 2020
Мислења
1
Поени од реакции
0
Дали може некој да ми каже што значи да сонуваш како носиш близнаци машко женско ќерка ми сонувала како била трудна со машко и женско бебе

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.733
Поени од реакции
27.720
Дали може некој да ми каже што значи да сонуваш како носиш близнаци машко женско ќерка ми сонувала како била трудна со машко и женско бебе
Почитувана Данче,
Дали случајно ве пратија од Фејсбук групата „Женски домаќински муабети“ за да имате просветление од пресветлиот јас?
Поздрав

Член од
5 март 2011
Мислења
844
Поени од реакции
825
Сонував куче ми се спушти сакаше да ме гризне, јас го видов навреме се бранев и викав полиција помош и на крајот дојде полиција, беше ноќно бреме по улицата немаше никој само една кола во која беа двајца што не сакашеа да помогнат бидејќи го познаваат газдата на кучет. (што би можело да значи)

Член од
30 мај 2019
Мислења
68
Поени од реакции
40
Што значи да сонуваш тепачка како се тепаат, на крај се вмешувам јас ударам тој не и на крајот си одиме со брат ми дома.

Член од
30 јули 2014
Мислења
5.431
Поени од реакции
17.777
Сонувам седам дома со моите, во домашна изолација ради корона вирус, и звони некој на врата, одам да отворам, кога пред мене Владимир Путин, низок каков што и е, во воена униформа, и со чизми. Му велам Добар ден Претседателе, ве молам влезете, он на руски ми се заблагодари, и почна чизмите да ги соблака. На 2 ума бев, ама му кажав дека нема потреба да соблака чизми, и не бев сигурен дали смеам такво нешто воопшто и да кажам, сепак е Путин. Одам пред него во дневна, и на моите им шепкам да не се опуштаат, дошол Путин кај нас, они па не ме слушаат и препрашуваат. Тука ми заврши сонот.
Што би можело да значи?

Kajgana Shop

На врв Bottom