Сонови, толкување на сонови

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
Што значи на сон еден мој бивши ми подарува алишта -пантолони виолетови , палтенце убаво и ми вика овие се од мајка ми за тебе , и јас сум го облекла палтото и било многу убаво и убаво ми стоело , па потоа сум го гледала како имал сексуален однос со една моја познаничка ...што е значењето на овој сон ?

da nebidam gatac :D eve nekolku moi tolkuvanja na sonovi koj jas sum gi sonuval a podocna i doziveal pa taka protolkuval
sex -bolest gledal ili imal ,tepacka so poznata osoba obavezno kavga so nego, zabi,krsenje vadenje -povreda ,voda -solzi ,gluvci - pakost

Сонував како се брчам, неможев да најдам никаде значење да не знае некој

Сонував како се брчам, неможев да најдам никаде значење да не знае некој
MISLIS BRICESE epa si skinal edno gajle od tebe strizenje bricenje otarasuvanje od maki

Ајде за искусните - Сонував несреќа при работа во каменолом длабока клисура, буквално пред мои очи роднина испушти душа додека немоќно ја чекавме брзата помош и пожарникари ,1 час или два. Често сонував црно бело нормални работи, ова ми е прв сон во боја, и никако да го извадам од глава ме мачи повеке од еден месец.

sonuvanje na mrtov covek ili smrt vo son starite velat mu umira gajleto ,grizite ke se oslobodi od poveke problemi

Сонувам седам во еден кафиќ во паркот си играат мало дете само што проодило и еден повозрасен дечко 20+ год и дечкото сакаше да го мавне со некој предмет ама мн силно замавна детето се помести и го промаши тој се изнервирува и со раката го удри по грбот и го онесвестува потоа притрчувам јас звонам на прза помош тие ми велат дека моментално си тргнуваат од работа ке иделе за Скопје на шопинг во мегу време детето се буди јас му велам да лежи и го бакнувам на местото каде е удрено.... Некој да каже што би можело да значи или само си се глупирам во сонот

Ми почнува сонот со тоа како трчам накај игралиште и си го водам мојот Пума фудбал....правам финти, точаци и сл. дриблам замислени противници. Стигам до игралиште негде, гледам полно со народ еуфорија викање....шутирање на гол, онаа глетка како пред да почнеме.
Како на времето кога имало по три екипи и не можело да се дојде на ред....специјално чувство е тоа, ќе ме разберат тие што доживеале :)
Како и да е....ми доаѓа идеја да си земам вода до продавница, која е карши игралиштето....а обично земам добра вода медиум. Влегувам внатре, гужва у пм никако да дојдам на ред....конечно доаѓам на ред и гледам нема веќе од таа вода :facepalm:
Се туткам дали да земам друга некоја, а во меѓувреме гледам да не почнат без мене.....така изгубен во време и простор се будам.

Измешав три различни вина вечерта...а испив горе доле два литра :facepalm: Се будам жеден како никад хахахахахахх имам едни шишенца од по 0,75 стакло и во нив си пијам.....една благо газирана од еден извор....го утепав на два пати.
Си легнувам на грб и гледам во плафон и се смејам.....што значело Вардар да се сонува ми стана јасно како ден :LOL:

Прашањето ми е следно.....дали можеби позади оваа очигледна аналогија постои некоја симболика? :D

Ми почнува сонот со тоа како трчам накај игралиште и си го водам мојот Пума фудбал....правам финти, точаци и сл. дриблам замислени противници. Стигам до игралиште негде, гледам полно со народ еуфорија викање....шутирање на гол, онаа глетка како пред да почнеме.
Како на времето кога имало по три екипи и не можело да се дојде на ред....специјално чувство е тоа, ќе ме разберат тие што доживеале :)
Како и да е....ми доаѓа идеја да си земам вода до продавница, која е карши игралиштето....а обично земам добра вода медиум. Влегувам внатре, гужва у пм никако да дојдам на ред....конечно доаѓам на ред и гледам нема веќе од таа вода :facepalm:
Се туткам дали да земам друга некоја, а во меѓувреме гледам да не почнат без мене.....така изгубен во време и простор се будам.

Измешав три различни вина вечерта...а испив горе доле два литра :facepalm: Се будам жеден како никад хахахахахахх имам едни шишенца од по 0,75 стакло и во нив си пијам.....една благо газирана од еден извор....го утепав на два пати.
Си легнувам на грб и гледам во плафон и се смејам.....што значело Вардар да се сонува ми стана јасно како ден :LOL:

Прашањето ми е следно.....дали можеби позади оваа очигледна аналогија постои некоја симболика? :D

Пааа, да речеме дека ништо не ти оди од рака, шти и почнеш, никако не го довршуваш.....Мораш малку да се приземјиш и потрезвено и плански да работиш.
:backa:

Пааа, да речеме дека ништо не ти оди од рака, шти и почнеш, никако не го довршуваш.....Мораш малку да се приземјиш и потрезвено и плански да работиш.
:backa:
Фала ти :backa:....има логика, добро што си го кажав сонот и мило ми е што си потроши време да ми го анализираш сонот. :love:
Автоматски споено мислење:

Срце си :)

Дали може некој да ми каже што значи да сонуваш како носиш близнаци машко женско ќерка ми сонувала како била трудна со машко и женско бебе

Дали може некој да ми каже што значи да сонуваш како носиш близнаци машко женско ќерка ми сонувала како била трудна со машко и женско бебе
Почитувана Данче,
Дали случајно ве пратија од Фејсбук групата „Женски домаќински муабети“ за да имате просветление од пресветлиот јас?
Поздрав

Сонував куче ми се спушти сакаше да ме гризне, јас го видов навреме се бранев и викав полиција помош и на крајот дојде полиција, беше ноќно бреме по улицата немаше никој само една кола во која беа двајца што не сакашеа да помогнат бидејќи го познаваат газдата на кучет. (што би можело да значи)

Што значи да сонуваш тепачка како се тепаат, на крај се вмешувам јас ударам тој не и на крајот си одиме со брат ми дома.

Сонувам седам дома со моите, во домашна изолација ради корона вирус, и звони некој на врата, одам да отворам, кога пред мене Владимир Путин, низок каков што и е, во воена униформа, и со чизми. Му велам Добар ден Претседателе, ве молам влезете, он на руски ми се заблагодари, и почна чизмите да ги соблака. На 2 ума бев, ама му кажав дека нема потреба да соблака чизми, и не бев сигурен дали смеам такво нешто воопшто и да кажам, сепак е Путин. Одам пред него во дневна, и на моите им шепкам да не се опуштаат, дошол Путин кај нас, они па не ме слушаат и препрашуваат. Тука ми заврши сонот.
Што би можело да значи?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom