- Член од
- 9 јануари 2006
- Мислења
- 5.684
- Поени од реакции
- 7.563
ako ima nekoj da mi daj amber, za suzumi 9 godi stara bi ja menjal ama ni sas na jas ke ja smenime staro za novo,mnogu ke gubam,aren e sega za sega,neka izrzi uste 10 godini pa ke ja menjam
Автоматски споено мислење:
@filipinec uletuvas so klizeci i kontriras so momci kako Sass=Salerno po srpskite forumi koj za istovo pisuval uste pred da se rodis da nerecam...zalosno ama sekogas nekoj ke se drzne da si go izvadi iako neznae kolku mu e dolg. Zemi metro prvin posle meriNajprvo da ti se zablagodaram za komplimentot (decko).
Jas navistina ne znam koja kolku trosi, nitu sum merel nitu imam namera da meram
Ama znam deka koga fati ladno, tamu kade sto bese Toshibata dodavav panelka, bidejki "mnogu stedi" pa duva mlako i ne moze da me zagree.
Ako razmisluvate taka, kazete bar da ne se lazat onie koi sakaat da kupat klima, deka toshibata stedi i zatoa ne duva vrelo i ne moze da te zagree, dodeka ovie drugive great i duvaat toplo ama ne cinat bidejki ne stedat.
A vo princip i ne znaeme koja poveke stedi
Jas znam deka od tie dve sto gi imam doma, koja e postedliva ne znam, pokvalitetna mislam deka e toshibata ama dzabe mi se toa koga ne mi vrsi rabota, i ne moze da se nosi so Gexi vo konteks na oddadena toplina.
Mislam deka treba da me smetas za relevanten bidejki ne tresam od rakav, tuku tokmu tie dve klimi gi imam doma, i mozam po osetno da gi analiziram.
A ti mozes da bides relevanten vo komparacija pomegu Panasonic i Toshiba (mislam deka tie gi imas doma), a sve drugoto se konstatacii bez fakti i tresenje od rakav
Ovde imame respekt za nekoj momci kako sto e primer @Sass koj se dokazal mnogu pooodamna i nadaleku. Za nekoj kako tebe neuk sto posle 9god kutenje i hibernacija se pojavi kako otkril topla voda nezalsuzuva ni da mu se sponmenat takvi postovi i likovi oti sekako ne gi razbiras
Suzumito16 staroto na R410A ti go imaat ucukano kako 5.5ka zatoa i ti gi lapnale 65k...A taa 5.5ka vadi maxialno 3.3 na -7...ako imas drugo viduvanje na tvojot zajeb da si gi opravdas dadenite 65k pojasni ni slobodno.
Последно уредено: