Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дај да ожениме некоја внука море Анчо ... кажи кој се критериумите... ( јас сум добро ситуиран во ЕУ ако сака бегалка пиши пп )Прегледај го приврзокот 226881...tri neveste....
bre 1200 sekundi pred 2020 godina,vnukata,babata,kerkata...ona babata ke da e soprugata.
Дај му на човекот @Anco. Дај му една ќерка. Богат зет сигурно сакаш. Само од спортска коуку е богат, а иначе од работа којзнае. Дај му на човекот...Дај да ожениме некоја внука море Анчо ... кажи кој се критериумите... ( јас сум добро ситуиран во ЕУ ако сака бегалка пиши пп )
Автоматски споено мислење:
Ова лила бојата ми еба матер, халуцинирам веќе пу да ти се плукнам кој го измислил ова , јаз'к .
'
И фоткаСреќна нова година, многу здравје,љубов, среќа, успех, и по некоја паричка поише
Јас користам само на мобилен , незнам како изгледа на PC :/ фала на информација да знам за друг пат...што не ја намалите малку резолуцијата на фотографијата, таа треба да се гледа во еден поглед, а не да се мрда горе доле на мониторот за да би се видела целосно? и тоа би било вака :
Прегледај го приврзокот 227242
Прегледај го приврзокот 227243
А место да мрчиш да ставиш слика на темава на твое барање? Како што би рекла другарка ми бијонс, нели...што не ја намалите малку резолуцијата на фотографијата, таа треба да се гледа во еден поглед, а не да се мрда горе доле на мониторот за да би се видела целосно? и тоа би било вака :
Прегледај го приврзокот 227242
Прегледај го приврзокот 227243
Доста ма! Ставај фотка... да да, како што рече ти едно пишливо „браво“ за колажот што толку се намачив... ќе ви паднеја забите ако проговоревте и ти и тото? барем од култура не од друго... па јас сум мрчела, па вие не цените бре труд...крвав... очите ми паднаја... прстите ме болат од маусот, кичмата ми се свитка...вода не пиев дехидрирав ... на моб не се јавував...надвор не испаднав... ништо не јадев....додека го правев колажот... зашто за едно бравоо или било што, неприметливо помина?![]()