- Член од
- 20 јули 2016
- Мислења
- 7.805
- Поени од реакции
- 5.077
Американците ќе победат и стават некој полтрон на власт. Коефициент 1.20. Но мислам дека нема да се игра утакмицата сега. За макс 10 години Иран сам ќе се предаде со 0:3.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Американците ќе победат и стават некој полтрон на власт. Коефициент 1.20. Но мислам дека нема да се игра утакмицата сега. За макс 10 години Иран сам ќе се предаде со 0:3.
Незнам што ќе биде но знам САД воено може да го смачкаат Иран.sigurno... posebno otkako kina ke go gradi patot na svilata preku iran i ke isporaca 5000 vojnici plus ke vlozi 400 miljardi samo vo naftenata industrija na iran. ostaj 10, za uste 6 god od sega se predviduva kinesko iranskata trgovska razmena da nadmine 600 miljardi godisno so toa sto kina ke kupuva se sto iran proizveduva i obratno.
Автоматски споено мислење:
protestive vo iran i toa demek nema pari se zatoa sto iran ja krena cenata na benzinot za neverojatni 50%!!!
litar benzin vo iran spored novite ceni e duri 6 denari odnosno 0,10evro centi....
Незнам што ќе биде но знам САД воено може да го смачкаат Иран.
Наидов на твит од Трамп во 2011 година на кој најавува дека Обама ќе почне војна до Иран за да добие реселекција на тогашните претседателски избори.
Фејк е или ?
Ако не е - поинтересно здравје.[emoji4]
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Јас мислам освен ситни напади од терористи Иран ништо не му може на САД. Повеќе може во Ирак Сирија и Јемен. Хилари да беше на власт досега ќе имаше воени бази окулу Техиран. Незнам точно како е политиката во САД но, ако сакаат може војна да водат со помалку жртви од Виетнам плус имаат моќни сојузници на Блискиот Исток.moze.
moze i iran da aktivira edno 200-300 bombasi samoubici vo usa najverojatno uste utre.
zbor da nema deka usa se pojaki samo sto vojna so iran nema da bide isto kako so irak, svetot otide napred i na site im e jasno deka so usa frontalna vojna ne biva. ke imaat amerive golemi zagubi ako vlezat vo takva avantura a oni ne se spremni za toa.
Deka imam debeli prsti i sum ljufnal nekoja bukva, a posto znam kolku cepidlacite......З'ш го редактира постот? Едно y(ипсилон), на крај ти фалеше и целата поента ќе беше постигната!
Прегледај го приврзокот 227191
Mene odsekogas me interesiralo dali prosecen mudruvac na vakvi temi si gi cita postovite po odreden vremenski period od koga gi napisal i sam vo sebe si veli:Држи се ти до темата за политика дпмне/сдсм и уаа Зајко постови, не мудрувај во вакви теми.
litar benzin vo iran spored novite ceni e duri 6 denari odnosno 0,10evro centi....
Mene odsekogas me interesiralo dali prosecen mudruvac na vakvi temi si gi cita postovite po odreden vremenski period od koga gi napisal i sam vo sebe si veli:
Pooooo kolku sum bil glup.
Ne go rekov toa. Slobodno treskajte si gluposti.Ако не па да земеме да збориме за повраток на ддв у темава.
Ne si ja stegaj dusata, slobodno spodeli nekoj tvoj post kade pogoduvas nesto sto ke se sluci godini godini podocna a jas na toj tvoj post ke ti spodelam deset drugi kade vaka zapoznaeni decki so situacijata a voedno i vrvni stratezi i analiticari tresat zeleni za site pari.Го читав форумот и подолго време пред да се регистрирам, конкретно за Сирија добар дел од членовите баш ги погодуваа скроз работите.
Ако ти си глуп не значи дека и другите членови се..
Јас мислам освен ситни напади од терористи Иран ништо не му може на САД. Повеќе може во Ирак Сирија и Јемен. Хилари да беше на власт досега ќе имаше воени бази окулу Техиран. Незнам точно како е политиката во САД но, ако сакаат може војна да водат со помалку жртви од Виетнам плус имаат моќни сојузници на Блискиот Исток.
Иран ќе направи нешто симболично сега и топката ќе биде пак кај Трамп. Факт е дека Иран ќе падне само кога и како ќе видиме.